Hoe Het Spraakbericht Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spraakbericht Uit Te Schakelen
Hoe Het Spraakbericht Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Spraakbericht Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Spraakbericht Uit Te Schakelen
Video: Spraak besturing uitzetten samsung tv 2024, September
Anonim

Met de service van de mobiele operator "MTS" "Voicemail" kunt u berichten ontvangen van mensen die u hebben gebeld in de vorm van een normale opname op een antwoordapparaat. Degenen die niet tot u zijn doorgedrongen, kunnen een persoonlijk bericht voor u opnemen.

Hoe het spraakbericht uit te schakelen
Hoe het spraakbericht uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Als de service niet langer nodig is, kunt u deze uitschakelen. Ga hiervoor naar het dichtstbijzijnde MTS-operatorcentrum en bestel de ontkoppeling van deze service. In de regel wordt deze procedure gratis uitgevoerd. U moet een telefoon samen met een simkaart verstrekken, zodat servicemedewerkers deze functie kunnen uitschakelen.

Stap 2

U kunt ook * 111 * 90 # bellen op het toetsenbord van uw mobiele telefoon en op de belknop drukken om een speciaal gedeelte van het automatische servicemenu te activeren. Als deze service is geactiveerd, zal deze combinatie ervoor zorgen dat deze wordt gedeactiveerd. In dit geval ontvangt u een melding op uw telefoon dat de service volledig is uitgeschakeld.

Stap 3

Gebruik de online assistent op mts.ru. Ga hiervoor naar de assistent-sectie op https://ihelper.mts.ru/selfcare en voer je telefoonnummer en wachtwoord in. Download vervolgens de lijst met services, zoek "Voicemail" en schakel het selectievakje naast dit item uit. Het is vermeldenswaard dat wanneer u uw persoonlijke account op de site invoert, u om een wachtwoord wordt gevraagd dat naar uw telefoon zal komen. Vul het in het speciale veld op de site in om in te loggen.

Stap 4

Sla wijzigingen op in de lijst met verbonden services en verlaat de internetassistent-modus. De dienst zal niet langer beschikbaar zijn. U kunt het op dezelfde manier weer inschakelen. U kunt de voice messaging-service van andere mobiele operators beheren via de helpdesk, korte service-activeringsnummers en met de hulp van medewerkers van mobiele centra. Dus bij de Beeline-operator moet je het korte nummer 060412 bellen. Je kunt ook het algemene nummer 0611 bellen. De operators vertellen je hoe je de service kunt uitschakelen of doen dit automatisch.

Aanbevolen: