Hoe Een Spraakbericht Naar VK Op De Telefoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spraakbericht Naar VK Op De Telefoon Te Verzenden
Hoe Een Spraakbericht Naar VK Op De Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Een Spraakbericht Naar VK Op De Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Een Spraakbericht Naar VK Op De Telefoon Te Verzenden
Video: Vinted toch niet zo makkelijk? 2024, Mei
Anonim

Eind 2016 werd het in het grootste Russische sociale netwerk VK mogelijk om een spraakbericht op de telefoon naar elke gebruiker te sturen. Deze operatie duurt enkele seconden en heeft tegelijkertijd een aantal onmiskenbare voordelen die de dagelijkse communicatie aanzienlijk uitbreiden.

probeer een spraakbericht naar VK te sturen op je telefoon
probeer een spraakbericht naar VK te sturen op je telefoon

instructies:

Stap 1

Om een spraakbericht naar VK op je telefoon te sturen, moet je een dialoog starten met de gebruiker die je nodig hebt. Deze actie wordt alleen uitgevoerd via de officiële applicatie of de VKontakte-website, dus u moet eerst inloggen op het sociale netwerk (om deze en andere acties uit te voeren, hebt u een werkende internetverbinding nodig). Ga gewoon naar de pagina naar de persoon en selecteer de actie "Bericht verzenden", of ga naar het menu "Dialogen" en start een dialoog met de overeenkomstige gebruiker.

Stap 2

In het berichtvenster ziet u een microfoonpictogram in de rechterbenedenhoek. Klik erop en activeer de toegang tot de microfoon van je telefoon. Klik vervolgens nogmaals op het pictogram en laat uw vinger er niet van los. Zeg wat u aan een andere gebruiker wilt overbrengen en stop dan onmiddellijk met drukken. Het is beter om de telefoon dicht bij je mond te houden en met de microfoon naar je toe te draaien, zodat het apparaat de gesproken zinnen zo goed mogelijk kan onderscheiden.

Stap 3

De nauwkeurigheid van de woorden en de algehele kwaliteit van de boodschap kunnen ofwel heel begrijpelijk en duidelijk zijn, ofwel niet te veel. Het hangt sterk af van het telefoonmodel en het ontwerp van de microfoon, evenals van de omgeving. Zo kan harde wind of lawaai de kwaliteit van spraakopnames aantasten. Voordat u een spraakbericht naar VK op uw telefoon verzendt, moet u bovendien de tekst zorgvuldig overwegen om deze zo snel en duidelijk mogelijk uit te spreken en spraakfouten te voorkomen. Als alles klaar is, klik je op "Verzenden".

Stap 4

De mogelijkheid om spraakberichten te verzenden op VKontakte is ontwikkeld om communicatie toegankelijker, eenvoudiger en gemakkelijker te maken. Deze functie werd bijvoorbeeld al gewaardeerd door chauffeurs, arbeiders, studenten en andere mensen die niet altijd de mogelijkheid hebben om dringend iemand met hun handen te contacteren. De persoon naar wie je het spraakbericht hebt gestuurd, ontvangt het als een audiobestand. Dit bestand kan direct worden beluisterd, waarna dezelfde voice response kan worden verzonden. Volgens de makers van de functie wordt dergelijke communicatie realistischer en vergelijkbaar met het dagelijks leven dan tekstcorrespondentie.

Aanbevolen: