Hoe "Dating" Op Megafoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Dating" Op Megafoon Uit Te Schakelen
Hoe "Dating" Op Megafoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe "Dating" Op Megafoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe
Video: DAILY Ep.60 - The Art Of Shifting Habits 2024, April
Anonim

Onder de verschillende diensten die de mobiele operator "Megafon" aan zijn klanten aanbiedt, is er ook de optie "Dating". Er zijn abonnementskosten aan verbonden en elk sms-verzoek met betrekking tot deze service kan in rekening worden gebracht. Als u in de toekomst geen gebruik wilt maken van dit aanbod van het Megafon-netwerk, kan "Dating" worden uitgeschakeld.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - het paspoort;
  • - Winkel MegaFon".

instructies:

Stap 1

Om de service "Dating" van de mobiele operator "Megafon" uit te schakelen, verzendt u een USSD-verzoek: * 505 * 0 * 185 # en drukt u op de belknop en volgt u de instructies van het systeem.

Stap 2

Schakel de "Dating"-service in het "Megafon"-netwerk uit door een sms-bericht te sturen met de tekst: "Love Stop" (zonder aanhalingstekens) naar nummer 5022.

Stap 3

Als u geen berichten wilt ontvangen van een bepaalde gebruiker van de "Dating"-service, stuur dan een speciaal commando naar nummer 5162: "Nick = block" en volg de instructies van het systeem. Zoek de abonnee met behulp van de applicatie Megafon-Navigation of via de website die u toegang geeft tot uw persoonlijke account (zie de link). Selecteer het item: "Toevoegen aan zwarte lijst" of "Blokkeren".

Stap 4

Profiteer van de "Service Guide" van het bedrijf "Megafon". Ga hiervoor naar de officiële website van de operator, stel uw regio in de vervolgkeuzelijst in en volg de link "Servicegids". Als u nog geen wachtwoord heeft om toegang te krijgen tot de service, gebruik dan het algoritme om het te verkrijgen dat op de autorisatiepagina wordt weergegeven. Met dit systeem kunt u verschillende diensten en diensten beheren.

Stap 5

Als de Megafon-showroom zich niet ver van uw woon- of werkgebied bevindt, kunt u deze persoonlijk bezoeken om de "Dating" -service te weigeren en van een specialist vragen te stellen waarin u geïnteresseerd bent. Vergeet niet dat er om een paspoort wordt gevraagd. U kunt het adres van de Megafon-communicatiesalon in uw stad vinden op de officiële website van de operator, in het gedeelte Help en service (ga hiervoor naar het tabblad Onze kantoren).

Stap 6

Probeer de exploitant van de informatiedienst van het bedrijf "Megafon" te bellen op 0500. Geef uw persoonlijke gegevens, gespecificeerd bij registratie in het netwerk, en vraag om u te helpen de service "Dating" uit te schakelen of stel uw vragen.

Aanbevolen: