Beste Alarmen Voor IPhone

Inhoudsopgave:

Beste Alarmen Voor IPhone
Beste Alarmen Voor IPhone

Video: Beste Alarmen Voor IPhone

Video: Beste Alarmen Voor IPhone
Video: 5 Best Free Alarm Apps For iPhone / iPad / IOS of 2021 ⏰ ✅ 2024, Mei
Anonim

Als een standaard wekker op de iPhone de eigenaar kan wekken, helpen andere applicaties niet alleen om wakker te worden, maar ook om sneller in slaap te vallen en om het juiste slaappatroon op te bouwen.

wekkers voor iPhone
wekkers voor iPhone

Applicatie "Wekker - Effectieve slaap"

De eigenaardigheid van deze wekker is dat het een persoon helpt de cycli van zijn slaap te bepalen en de juiste fase te kiezen om wakker te worden. Met deze applicatie kun je leren om in korte tijd voldoende te slapen, waarbij je alleen vertrouwt op de kenmerken van je biologische klok. Om dit alarm in te stellen, moet u uw leeftijd, levensstijl en bioritmetype selecteren. Daarna kunt u een van de twee modi configureren. In het eerste geval is dit het tijdstip waarop u het liefst naar bed gaat, als u weet wanneer u moet opstaan, en in het tweede geval het tijdstip waarop u beter de wekker kunt zetten als u zich al klaarmaakt om naar bed te gaan.

Afbeelding
Afbeelding

Wekker Stijgen

Stijlvolle en handige wekker met aangename animatie en verschillende achtergronden. Via de applicatie kun je je eigen afspeellijst maken met melodieën om te slapen en een timer instellen om de muziek uit te schakelen. In de betaalde versie van het programma kun je op verschillende dagen meerdere alarmen instellen en een uitstekende selectie melodieën gebruiken om efficiënter wakker te worden.

Afbeelding
Afbeelding

Sleep Cycle-app

Voor een effectievere slaap moet u de versnellingsmeter in de iPhone inschakelen, die de bewegingen van de slapende persoon registreert en een meer optimale periode kiest om wakker te worden. De sensor analyseert de kwaliteit en duur van de rust en synchroniseert de ontvangen informatie met de Health-applicatie. Het slaapcyclusalarm maakt de persoon wakker op basis van de slaapfase op een bepaald tijdsinterval of op een bepaald uur. De app helpt je ook sneller in slaap te vallen door natuurgeluiden of witte ruis te activeren. Om dingen die overdag van invloed kunnen zijn op de slaap beter te begrijpen, volstaat het om ze aan te geven voordat u naar bed gaat.

Afbeelding
Afbeelding

Slaap beter wekker

Multifunctionele applicatie met gratis en uitgebreide betaalde versie zal helpen de kwaliteit van de slaap te verbeteren en dromen op te nemen. De wekker analyseert de slaapfasen en stuurt de gegevens naar de Gezondheid-app. In de volledige versie van het programma kunt u het wekvenster en de tijd voor het uitstellen van een oproep wijzigen. De wekker bevat meer dan 30 signalen en het is mogelijk om deze zelf in te stellen. Op basis van de gebeurtenissen die overdag plaatsvonden en de maanstanden, kun je de kenmerken van je dromen achterhalen. Een leuke toevoeging is de afwezigheid van advertenties die de iPhone-bezitter kunnen afleiden.

Afbeelding
Afbeelding

Kussen app

Door het alarm in te stellen, ziet de gebruiker direct de resterende slaaptijd. De applicatie registreert op audio wat er gebeurt tijdens de slaap en analyseert de kwaliteit van de rust. Het alarm is geconfigureerd voor een wekperiode van een half uur. Door de volledige versie van het programma te kopen, kun je drie opties voor jezelf toepassen voor een correcte korte slaap, statistieken verzamelen en aanbevelingen ontvangen om de kwaliteit van dromen te verbeteren. De set bevat ook een grote verzameling signalen en de gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met de Health-applicatie.

Aanbevolen: