Top 10 Beste Games Voor IPad 2

Inhoudsopgave:

Top 10 Beste Games Voor IPad 2
Top 10 Beste Games Voor IPad 2

Video: Top 10 Beste Games Voor IPad 2

Video: Top 10 Beste Games Voor IPad 2
Video: 10 лучших игр для iPad 2 2024, April
Anonim

De iPad app store staat vol met een verscheidenheid aan speelgoed voor volwassenen en kinderen, dus je moet veel tijd besteden om alles te proberen. Daarom zijn er kleine chats met de meest populaire, interessante en opwindende spellen.

Top 10 beste games voor iPad 2
Top 10 beste games voor iPad 2

Kwade vogels

Een van de meest populaire games sinds enkele jaren is Angry Birds. Ondanks de vrij eenvoudige interface en het monosyllabische karakter van het spel, staat Angry Birds nog steeds op de eerste plaats in alle downloadclassificaties. De betekenis van het speelgoed is eenvoudig: boze varkens stalen hun eieren van de vogels, waaruit kuikens zouden komen. De taak van de speler is om een vogel uit een katapult te schieten om de varkens te raken en te laten barsten, evenals de huizen die ze voor zichzelf hebben gebouwd. Als resultaat geef je de kuikens terug aan de handen van hun ouders, en alle vogels vinden geluk en vrede. Angry Birds heeft zo'n 20 verschillende betaalde en gratis versies, dus je kunt ze lang spelen.

Fruit Ninja

Dit spel is ook al meer dan 5 jaar populair over de hele wereld. Er zijn drie spelmodi in de Fruit Ninja-applicatie: klassiek, wanneer de speler fruit moet snijden en oppassen voor bommen, en arcade, waarin je maximaal fruit moet snijden in 60 seconden, en elke keer dat je de bom aanraakt, de tijd wordt met 10 seconden verkort, evenals de Zen-modus, waar je veilig anderhalve minuut fruit kunt snijden. Alleen de klassieke versie is beschikbaar in de gratis versie van het spel.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

De volgende applicatie verscheen pas in het voorjaar van 2014 in de Russische Appstore, maar heeft al de harten van miljoenen gebruikers veroverd. Dit is een applicatie waarmee je Hearthstone: Heroes of Warcraft kunt spelen. Dit is het werk van een van de meest populaire bedrijven die betrokken zijn bij de productie van computerspellen Blizzard. Dit is een kaartspel en kan alleen gespeeld worden met een internetverbinding. Hearthstone heeft geweldige graphics, een interessant idee en een geweldige uitvoering.

Planten versus zombies

Een populaire applicatie voor kinderen, jongeren en volwassen iPad-gebruikers is de Plants vs. Zombieën . Dit is een bewerking van het al even populaire arcadespel voor pc. De betekenis is hetzelfde, er worden constant nieuwe locaties geopend in het spel, evenals dagelijkse beperkte gevechten, je zult je niet vervelen.

Jetpack-joyride

De Top 10 Beste Games bevat ook een andere game van Fruit Ninja genaamd Jetpack Joyride. Het is ook een arcadespel, waarin de speler door verschillende locaties rent, obstakels tegenkomt, erover probeert te vliegen en onderweg een paar munten verzamelt. Er zijn veel vergelijkbare games in de winkel, maar deze heeft geweldige graphics en een goede soundtrack.

Lege ruimte

"Dead Space" zal fans van shooters aanspreken, evenals degenen die het vervolg op Xbox 360, PlayStation 3 of hun computers hebben gespeeld. Het programma weegt veel en de batterijlading van het spel is snel weg, maar het is verslavend. En de moeite waard om te installeren.

Asfalt 8

Asphalt 8 is een geweldige optie voor liefhebbers van racen. Mooie foto's, veel locaties en taken die nu al klaar zijn.

LASSER

Fans van puzzel- en woordspelletjes zullen dol zijn op W. E. L. D. E. R. Deze app heeft scrabble, kale en andere woordenschatspellen gecombineerd. Het vereist geduld om het uit te zoeken en te beginnen met spelen, evenals kennis van de Engelse taal.

Krokodil Moeras

Onder de arcades zijn de krokodil Swampy en zijn ouders de laatste tijd erg populair geworden. Je moet water halen om de krokodil te wassen of zuur zuur om het mos van Daddy Swampy's eten te verwijderen. Een interessant arcadespel dat logische, nauwkeurige acties en veel geduld vereist.

Springveld. afgetapt

Voor Tamagocchi-liefhebbers hebben de producenten van de meest populaire Amerikaanse animatieserie The Simpsons een betoverend spel gemaakt voor fans van de serie - Springfield. Uitgeslagen . Het doel van het spel is om de stad Springfield, die werd verwoest door een brand in een kerncentrale, weer op te bouwen. Krijg nieuwe inwoners, stuur ze op missies, bouw nieuwe huizen en wegen. Een zeer interessante zoektocht voor gebruikers van elke leeftijd.

Aanbevolen: