Wat Zijn De Beste Nieuwe Games Voor IOS En Android?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Beste Nieuwe Games Voor IOS En Android?
Wat Zijn De Beste Nieuwe Games Voor IOS En Android?

Video: Wat Zijn De Beste Nieuwe Games Voor IOS En Android?

Video: Wat Zijn De Beste Nieuwe Games Voor IOS En Android?
Video: Top 10 New Games for Android & iOS November 2021 | Top 10 New Android Games November 2021 2024, April
Anonim

Een selectie van tien van de beste en meest populaire games op basis van de iOS- en Android-platforms die je zeker wilt spelen. Games nemen de eerste plaats in bij de beoordeling van gebruikers-likes.

TOP 10 beste nieuwe games voor iOS en Android
TOP 10 beste nieuwe games voor iOS en Android

Shadow Fight 2 speciale editie

De ontwikkelaars van de populaire Shadow Fight-vechtgameserie zijn niet alleen bezig met het derde deel, waarvan de bètatest al beschikbaar is op Android, maar besluiten ook de publieke belangstelling te wekken door een speciale editie uit te brengen op beide grote mobiele platforms. De originele Shadow Fight 2 kreeg een nieuwe verhaallijn, gamefuncties, extra content en natuurlijk frisse, zij het tweedimensionale, graphics. De Special Edition-add-on, die voor geld wordt gedistribueerd, was volledig verstoken van dingen die je zouden kunnen irriteren. Het gaat over reclame en energie. Een extra verhaallijn, nieuwe soorten wapens en andere kleine extra functies werden ook toegevoegd. Het resultaat is een kwalitatief hoogstaand project dat de tijd zal opfleuren in afwachting van het derde deel.

IJzeren mariniers

Decent Mobile RTS is een zeldzame gast in de App Store en Google Play. Hoewel Iron Marines niet beweert de game van het jaar te zijn, trekt het zeker de aandacht. Het speelgoed lijkt vaag op de eerste StarCraft. Betekent, geen multiplayer. Helaas is hij er niet. Je wordt gevraagd om voor de kant van de "terrans" te spelen, nou ja, in de zin van de infanterie, en je zult de planeet moeten bevrijden van de zerg. Er zijn bases, schietpunten, zware en lichte eenheden, evenals het meest interessante - helden. Het blijkt dat we in de uitlaat een symbiose hebben van strategie, Tower Defense en zelfs DOTA. Het is moeilijk om van het spel af te komen als je een genreliefhebber bent. Pompende helden, eenheden, strategieontwikkeling, verschillende taken, echte hardcore. Uitstekende graphics en geen triviale verhaallijn pakkend. Dit suggereert dat het geld goed is besteed. Ik wil speciale aandacht besteden aan hardcore. Al op de gemiddelde moeilijkheidsgraad zal herstarten in de orde van zaken zijn, om nog maar te zwijgen van de speciale missies met een asterisk en het moeilijke niveau, dus de speelbaarheid van het project is op zijn best. Het grootste nadeel is het beheer - het is verre van ideaal. Er zit een donatie in het spel. Ja, het project wordt betaald. En oké, als je alles wilt krijgen en meteen wilt betalen, maar er zijn een aantal behoorlijk coole helden die niet kunnen worden ontgrendeld zonder te betalen. Het is zielig.

Drilo

Het spel Drilo vertelt over het moeilijke, maar nogal verslavende beroep van mijnwerkers. De mechanica van het spel is gekoppeld aan opgravingen voor de winning en verzameling van mineralen, evenals het verdienen van geld. U besteedt het geld aan het oppompen van de boormachine en het magazijn, evenals aan het kopen van verbeteringen. Je prestaties worden weergegeven in een individuele ranglijst. En zodra je naar een acceptabel niveau zwaait en de markering van 10 kilometer overwint, kun je lid worden van een clan met een clanclassificatie. Na 80 kilometer graven verschijnt de torenmodus. Zet een toren op in je stad en zwaai ermee. Hier zijn de mechanica van het spel 2048 geïntegreerd. Met de toren kun je ook in de beoordeling stijgen en er is een beloning op elke verdieping. Ik vond het leuk dat de ontwikkelaars regelmatig aan het project werken en het op alle mogelijke manieren verbeteren en ontwikkelen. Zo was er in de laatste update ondersteuning voor augmented reality-modus.

Moderne gevechten versus

Gamelofts heeft een aparte multiplayer-modus uitgebracht. Gevechten vinden plaats in een formaat van 4 bij 4. Helaas zijn er tot nu toe slechts 5 kaarten. In plaats van standaardklassen zijn er spionnen geïmplementeerd. Elk van hen behoort tot een van de vier typeklassen. Bovendien is er een hulpvaardigheid en een pompsysteem. Er zijn twee spelmodi: team-multiplayer en solo. In ieder geval wordt de taak op het niveau teruggebracht tot één ding - het controlepunt vasthouden, en daarom gaat het idee van een enorme locatie nergens heen. Iedereen hangt rond in een krappe ruimte. Natuurlijk kunnen we alleen maar hopen op het verschijnen van andere modi in de toekomst, of op zijn minst een toename van controlepunten, maar voor nu kun je spelen, maar niet voor lang. Het speelgoed verveelt snel. De graphics zijn mooi, de besturing is handiger. Toegegeven, automatisch fotograferen zal niet iedereen bevallen. En joggen op de muren bleek helemaal nutteloos. Anders moet je, om veel broodjes te krijgen, ongelooflijk lang wachten of valuta betalen voor een versnelde tijd en de gewenste bonussen.

stormgebonden

Als je dol bent op kaartspellen en de mechanica van de uitstekende Hearthstone ongetwijfeld op en neer gaat, kijk dan eens naar Stormbound. Het is een symbiose van schaken en kaartspelen. Ja, ja, er zit in ieder geval iets fris in dit genre. De basis van het spel is puur Hearthstone's - de kaartspellen, de kosten van de gegooide kaart, de kracht van de slag en het aantal gezondheidseenheden dat een eenheid heeft. Het belangrijkste verschil is het speelveld van 4 bij 5 cellen. Het is noodzakelijk om de richting te kiezen en rekening te houden met de locatie van je eigen aanvalslijn en die van de vijand, en om je eigen basis zorgvuldig te verdedigen. Er zijn speurtochten, een winkel met een hoop donaties, facties, een uitstekende tekening en een soundtrack van hoge kwaliteit. Voor een stuk speelgoed dat niet pretendeert een moordenaar te zijn van alles en nog wat in zijn klasse, bleek het project meer dan goed te zijn. Jammer dat je offline niet dood kunt hacken.

dood punt

De nieuwe stealth-actiegame Death Point kon zeker de aandacht trekken van de gaminggemeenschap. Natuurlijk, want het speelgoed is ontwikkeld met het oog op de legendarische Metal Gear Solid en Hitman series. De plot is vrij banaal - de hoofdpersoon, Mark Point, moet uit zijn gevangenschap in het andere kamp zien te komen. Verder wacht een nogal fascinerende reis door beveiliging, controleposten en CCTV-camera's. Het hele proces gaat vergezeld van tips van een sexy en regelmatig flirtende cameraman met een vreemde naam Souk, die in het origineel klonk als Suko. De vertalers hebben op dit moment adequaat gewerkt. Vooruit breken werkt niet. Je moet je verstoppen, de schaal van het dreigingsniveau in de gaten houden en de lijken verwijderen. Bereid je anders voor om de leiding te ontvangen van een gemobiliseerd team dat op scherp staat. De graphics zijn mooi, de geluidseffecten en de achtergrond doen geen pijn aan het oor, het is interessant om te spelen. Nu over de nadelen. De eerste en belangrijkste is beheer. De taal zal niet veranderen om het adequaat te noemen, en zelfs op het moment van release was er geen ondersteuning voor controllers. Optimalisatie is zwak en op niet-topapparaten klaagden velen over vertragingen. En de voice-acting bleef origineel. Localizers hebben Russische ondertitels toegevoegd, maar Suko Souk stuurt zoveel vulgaire berichten dat je moet staan en lezen, of negeren en echt spelen. Het speelgoed is over het algemeen niet slecht, maar voldoet absoluut niet aan dezelfde Space Marshals. Zo'n meesterwerk in dit genre zal zeker moeilijk te verslaan zijn.

NBA 2K18

Wat kun je schrijven over het nieuwe deel van de onbetwiste, op mobiele platforms, basketbalsimulator, zij het gedeeltelijk arcade. Blijkbaar alleen over de veranderingen in het nieuwe deel. Traditioneel hebben we de graphics aangepast, de besturing iets verbeterd en een nieuwe associatiemodus toegevoegd, waarin het lot van de NBA volledig afhankelijk is van je armen, schouders en andere delen van het lichaam. Het speelgoed is nog steeds duur, maar er is geen donatie, zoals in dezelfde FIFA. Het speelgoed is onvoorwaardelijk gaaf en zeker het geld waard. En je hebt geen keus. De Android-versie verschijnt iets later.

Thimbleweed-park

Een frisse, coole en gelokaliseerde Russische zoektocht naar Timblewid Park werd gepresenteerd. Vijf verschillende lotsbestemmingen op één plek met een kolossaal aantal psychos zullen proberen een aantal vreemde vragen te beantwoorden. Fatsoenlijke raadsels zijn verweven met een zeer cool interactiesysteem, sarcastische grappen, dialogen, twee moeilijkheidsgraden en een enorme pixelwereld. Verward door twee punten - de noodzaak om veel te lezen, maar je wilt Russische stemacteren, en niet alleen de vertaling van alles en nog wat en een echt enorm prijskaartje. Om $ 20 voor een spel te geven, moet je echt van speurtochten houden. Maar de kennismaking met het spel liet een puur positieve nasmaak achter.

Donkerste kerker

Een uitdagende turn-based RPG roguelike met een gothic vibe en tonnen prijzen en nominaties. Dit alles is een nieuw project Darkest Dungeon. We moeten een gevaarlijke reis maken met ons eigen team, waarvan de belangrijkste obstakels niet alleen talloze vijanden en monsters zullen zijn, maar ook honger, de stress van ziekte en natuurlijk onze eigen tekortkomingen. De ontwikkelaars besloten om het maximale realisme toe te voegen door hun eigen systeem van de mentale en fysieke toestand van elke held te integreren, wat direct van invloed zal zijn op de effectiviteit in de strijd en de uitkomst ervan. Anders is dit een klassieke turn-based RPG met karakter-nivellering, constante misrekening van kansen en een redelijke verdeling van krachten en middelen. Het speelgoed is tweedimensionaal, de graphics en soundtrack zijn op hetzelfde niveau. Er is Russische lokalisatie met ondertiteling. De voice-acting is origineel gelaten. Om eerlijk te zijn, is het een beetje onduidelijk waarom de game puur voor tablets is gemaakt. Voor het grootste deel wordt de ruimte door niets gebruikt en het was gemakkelijk om de bedieningselementen te schudden, waardoor het project voor smartphones werd geoptimaliseerd. De omvang van het publiek zou exponentieel zijn gegroeid.

ROME: Totale oorlog - Alexander

ROME: Total War Alexander is een paar maanden geleden uitgebracht voor mobiel. In de game-campagne kun je als één factie spelen - Macedonië, geleid door je raadt het al wie. Natuurlijk waren de Barbaren niet zonder. Er zijn in totaal zes historische veldslagen. In Alexander zijn er in vergelijking met het origineel praktisch geen innovaties, behalve dat de ontwikkelaars de kaart aanzienlijk naar het oosten hebben uitgebreid, maar tegelijkertijd vanuit het westen hebben afgesneden. Het belangrijkste nadeel is graphics en optimalisatie. De hoekige low-poly vormen en omgevingen zien er ronduit ouderwets uit, dus zoom je best niet in op het slagveld. Bij bijzonder intensieve menging zijn FPS-opnames mogelijk. De poort is vol, de strategie is redelijk, maar de graphics zijn eerlijk gezegd van streek. Fans van de ROME: Total War-serie moeten downloaden.

Aanbevolen: