Beste Foto-editors Voor IPhone

Inhoudsopgave:

Beste Foto-editors Voor IPhone
Beste Foto-editors Voor IPhone

Video: Beste Foto-editors Voor IPhone

Video: Beste Foto-editors Voor IPhone
Video: 5 BEST PHOTO EDITING APPS for iphone (Photo manipulation) 2024, Mei
Anonim

Foto's en selfies die tegenwoordig populair zijn, kunnen professioneel worden verwerkt in de iPhone met behulp van foto-editors, waardoor echte meesterwerken worden gemaakt van gewone foto's.

foto-editors voor iphone
foto-editors voor iphone

VSCOcam

Deze editor heeft een handige en intuïtieve interface met geweldige functionaliteit en veel filters. Voor je opnamen kun je snelle basisverwerking gebruiken of naar meer geavanceerde instellingen gaan, door tint, temperatuur of korrel te kiezen.

Afbeelding
Afbeelding

Snapseed

Niet minder populaire foto-editor voor iPhone heeft speciaal ontworpen filters, veel handige instellingen voor meer veeleisende beeldverwerking. Met behulp van de applicatie kan de eigenaar van de smartphone het perspectief veranderen, spotverwerking uitvoeren of onnodige gebieden in de foto wegsnijden. Op het histogram van de afbeelding kunt u de afbeeldingsparameters aanpassen. Daarnaast heeft de Snapseed-editor een eenvoudig navigatie- en controlesysteem.

Afbeelding
Afbeelding

Pixelmator

Pixelmator Photo Editor op pc kan worden beschouwd als een goed alternatief voor Photoshop. Daarom biedt zijn iOS-tegenhanger ook veel handige functies en hulpmiddelen voor het werken met afbeeldingen. Bovendien is deze foto-editor voor iPhone gesynchroniseerd met iCloud, waardoor je foto's vanaf elk apparaat toegankelijk zijn. Onder de tools behield Pixelmator de mogelijkheid om collages te maken en verschillende effecten aan de foto toe te voegen.

Door minder dan $ 1 te betalen voor de applicatie, krijgt de eigenaar van de smartphone de mogelijkheid om met meerdere lagen te werken, het tekengereedschap te gebruiken, retouches uit te voeren, vervormingen toe te passen op objecten in de afbeelding en onnodige elementen te wissen. Rechts in de editor kun je kleurcorrecties maken met voorinstellingen, niveaus, witbalans, kleurstroom en andere instellingen. Alle filters zijn handig gecategoriseerd, dus het is gemakkelijk om uw afbeelding te zoeken en ermee te experimenteren.

Afbeelding
Afbeelding

Adobe lightroom

Het gecomprimeerde Lightroom-formaat van de iPhone biedt de eigenaar alle benodigde tools voor succesvolle kleurcorrectie en fotoretouchering. Een groot aantal mogelijkheden kan de gemiddelde gebruiker in eerste instantie verwarren, maar professionals kunnen gemakkelijk alle parameters van de applicatie achterhalen. De resulterende foto's kunnen worden bewerkt voor ruis, pas het contrast aan door verschillende voorinstellingen te combineren. Kleurcorrectie kan worden gedaan met behulp van een tintcurve. De foto-editor is gratis voor Adobe Creative Cloud-abonnees en biedt ook een proefperiode van 30 dagen.

Afbeelding
Afbeelding

Polarr

Deze moderne foto-editor voor iPhone heeft erkenning gekregen van gebruikers en biedt in ruil daarvoor eenvoud en gemak in beeldverwerking. De applicatie stelt u in staat om met lagen te werken, filters te gebruiken, competente kleurcorrectie uit te voeren en uw eigen presets voor fotoverwerking te maken.

Aanbevolen: