Wat Zijn De Drie Beste Android-emulators Voor De Computer?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Drie Beste Android-emulators Voor De Computer?
Wat Zijn De Drie Beste Android-emulators Voor De Computer?

Video: Wat Zijn De Drie Beste Android-emulators Voor De Computer?

Video: Wat Zijn De Drie Beste Android-emulators Voor De Computer?
Video: Top 5 Best Android Emulators for PC! 2024, April
Anonim

Het Android-besturingssysteem is ongekend populair geworden en wordt tegenwoordig op bijna alle slimme apparaten geïnstalleerd. Een dergelijke spreiding onder mobiele telefoons leidt ertoe dat het vaak nodig is vanaf een gewone pc met het Windows-besturingssysteem om toegang te krijgen tot de mogelijkheden van een mobiel apparaat. Je hebt dit misschien nodig om comfortabel te typen, wanneer je Android-games op je computer wilt spelen of wanneer je een Instagram-achtige app gebruikt die alleen voor mobiele apparaten bestaat. Je kunt Android direct op je computer zetten, maar dit is vaak lastig. Daarom is het veel beter en gemakkelijker om een Android-emulator voor een computer te gebruiken.

Wat zijn de drie beste Android-emulators voor de computer?
Wat zijn de drie beste Android-emulators voor de computer?

instructies:

Stap 1

Een van de beste en meest functionele emulators van vandaag is de Nox-app-speler. Zelfs een onervaren computergebruiker kan de installatie aan en dankzij de uitgebreide mogelijkheden kunt u problemen oplossen, van het uitvoeren van games voor een mobiel apparaat op een computer tot volledig werken in de Android-omgeving. Dit programma is relatief jong, maar heeft al de titel van een van de beste gewonnen. Er zijn inderdaad geen standaard problemen voor het programma! Alle apparaten worden gedetecteerd en de toepassing verliest zijn werkmap niet. Android-emulator Nox-app-speler is helemaal gratis.

Stap 2

De volgende, even bekende Android-emulator is het Memu-programma. Het project is niet het nieuwste, maar het programma kan de aangeboren glitches niet overwinnen. Het toetsenbord en de muis gaan vaak verloren en om foto's of bestanden naar de emulatormap te uploaden voor verder gebruik, moet u de emulator opnieuw opstarten. In alle andere opzichten is de emulator handig en werkt stabiel. Toegegeven, er zijn ook glitches in de vorm van onverwachte bevriezingen en soortgelijke problemen. Het programma heeft een groot aantal gebruikersinstellingen en daarom kan een onervaren gebruiker, die alles standaard heeft geïnstalleerd, fouten voor zichzelf genereren. Het programma wordt ook gratis verspreid.

Stap 3

Welnu, en tot slot zullen we het beroemdste en oudste gratis project noemen voor het emuleren van het Android-besturingssysteem. Dit is het Bluestacks-programma. Het project heeft aan populariteit en bekendheid gewonnen bij gebruikers. Bovendien zijn de mogelijkheden het breedst van alle beschreven programma's. Op dit moment is er een strijd om leiderschap tussen emulators van Nox en het Bluestacks-project.

Aanbevolen: