Hoe Oekraïense Zenders Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Oekraïense Zenders Te Bekijken
Hoe Oekraïense Zenders Te Bekijken

Video: Hoe Oekraïense Zenders Te Bekijken

Video: Hoe Oekraïense Zenders Te Bekijken
Video: Hoe Nederlandse tv-kanalen live te bekijken via internet ? | IPTV Nederland 2024, Mei
Anonim

In moderne omstandigheden heeft internet televisie van thuis bijna volledig vervangen. Het is veel handiger om een film te downloaden en te bekijken die je leuk vindt dan te wachten tot de advertenties en aankondigingen zijn afgelopen. Als je een tv-programma wilt kijken, kun je dat doen zonder tv.

Hoe Oekraïense zenders te bekijken
Hoe Oekraïense zenders te bekijken

Noodzakelijk

een computer die is aangesloten op internet

instructies:

Stap 1

Open uw browser, ga naar de site https://rustv-player.ru/, ga naar het gedeelte "Download" om een applicatie te downloaden voor het bekijken van Oekraïense zenders op uw computer. Het programma ondersteunt ook het bekijken van Russische zenders, het luisteren naar radiostations, er zit een tv-programma in.

Stap 2

Installeer het programma op uw computer na het downloaden van het installatiebestand. Start de app om de tv-zender te bekijken. Ga naar het gedeelte "Buitenlands". Klik hiervoor in de rechterbenedenhoek van het venster op de knop met de afbeelding van de wereldbol. Klik op de knop "Oekraïne" om de Oekraïense zender te bekijken. Selecteer een kanaal in het rechterdeelvenster en klik op de bijbehorende knop.

Stap 3

Ga naar de site https://tvio.ru/star-tv.html om internet-tv te kijken. Volg in het rechterdeel van het paginavenster de link "Oekraïne", selecteer het kanaal waarin u geïnteresseerd bent in de lijst, bijvoorbeeld "First Automotive" Wacht tot de video is gedownload - dit hangt af van je internetsnelheid.

Stap 4

Gebruik de website van het kanaal om Oekraïense online tv te kijken. Als u bijvoorbeeld programma's en films op het Inter TV-kanaal wilt bekijken, gaat u naar de website van het kanaal, naar de sectie voor online uitzendingen https://inter.ua/uk/live. In de online player kun je het volume aanpassen en een speciale knop in de rechterbenedenhoek van het programma gebruiken om het uitzendvenster uit te vouwen tot volledig scherm.

Stap 5

Ga naar de website https://tv.vnutri.info/ om online Oekraïense televisiezenders te bekijken. Selecteer het kanaal waarin je geïnteresseerd bent op de pagina en wacht in het volgende venster tot de video is geladen. Of gebruik de site https://onlinetb.com.ua/tv/online?chid=27. Om online video's te bekijken, moet u de Windows Media Player-plug-in installeren. Om dit te doen, klikt u eenvoudig op de knop die op het scherm wordt weergegeven in plaats van uit te zenden.

Aanbevolen: