Hoe Te Betalen In De Yandex.Money-terminal

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen In De Yandex.Money-terminal
Hoe Te Betalen In De Yandex.Money-terminal

Video: Hoe Te Betalen In De Yandex.Money-terminal

Video: Hoe Te Betalen In De Yandex.Money-terminal
Video: Yandex.Money how-to: receiving cash payments from customers in Russia via Yandex.Money 2024, Mei
Anonim

De Yandex. Money-service wordt een steeds populairder online betalingssysteem. U kunt uw virtuele rekening niet alleen aanvullen met een bankkaart, maar ook via verschillende terminals.

Hoe te betalen in de Yandex. Money-terminal
Hoe te betalen in de Yandex. Money-terminal

instructies:

Stap 1

Bepaal via welke betaalautomaat je het benodigde bedrag wilt storten. Er zijn verschillende soorten diensten die u geen extra rente in rekening brengen voor het gebruik van hun diensten. De betaalterminals van de Credit Bank of Moscow, evenals de RIB- en Stolitsa-bedrijven brengen u bijvoorbeeld geen rente in rekening voor het aanvullen van uw Yandex-portemonnee. In andere terminals kunnen de kosten van de service variëren van 1 tot 10% van het overgemaakte bedrag, gemiddeld 2-3%. U kunt direct voor de betaling nauwkeurigere informatie krijgen door de voorwaarden te lezen die zijn gespecificeerd in het elektronische menu van het geselecteerde apparaat.

Stap 2

Zoek de terminal die het dichtst in de buurt is van waar u woont of werkt. Ga hiervoor naar de Yandex. Money-website, selecteer de stad waarin u zich momenteel bevindt in de rechterbovenhoek van het scherm en ga naar het gedeelte over het aanvullen van uw account. U kunt een kaart van uw stad vinden met daarop gemarkeerde betaalterminals die betalingen aan Yandex-wallets accepteren.

Stap 3

Kom naar een van de automaten met het portemonneenummer dat je wilt uitgeven. Houd er rekening mee dat u niet meer dan 15.000 roebel per keer kunt storten. Selecteer "Yandex. Money" in het terminalmenu en geef het portefeuillenummer op waarnaar u het vereiste bedrag wilt verzenden. Steek de rekeningen één voor één in de rekeningacceptor. Het is wenselijk dat er zich geen gescheurde of gekreukte bankbiljetten tussen de bankbiljetten bevinden. Klik aan het einde van het betalingsproces op de knop "Verzenden".

Stap 4

Bewaar na het voltooien van de betaling uw afgedrukte bon. Het is handig voor u als de betaling om de een of andere reden niet aankomt. De termijn voor het aanvullen van uw account kan variëren afhankelijk van de terminal. Als het geld echter niet binnen twee werkdagen is aangekomen, is dit al een voldoende reden om het bedrijf dat eigenaar is van de terminals te bellen om uw probleem op te lossen.

Aanbevolen: