Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Via Yandex.Money

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Via Yandex.Money
Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Via Yandex.Money

Video: Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Via Yandex.Money

Video: Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Via Yandex.Money
Video: Ю.Money - стало хуже Яндекс Денег? Безопасность под угрозой? 2024, Maart
Anonim

Met betalingssystemen kunt u niet alleen aankopen op internet betalen, maar ook uw mobiele telefoonrekening aanvullen. De Yandex. Money-service helpt bij het betalen voor mobiele services via zijn eigen webinterface. Om dit te doen, volstaat het om het vereiste bedrag op de e-wallet te hebben.

Hoe u geld op uw telefoon kunt zetten via Yandex. Money
Hoe u geld op uw telefoon kunt zetten via Yandex. Money

Het is nodig

Yandex.money-account

instructies:

Stap 1

Ga naar de Yandex. Money-servicepagina. Voer in het linkerdeel van het browservenster uw gebruikersnaam en wachtwoord in die u hebt opgegeven bij het registreren voor de service. Als u uw wachtwoord bent kwijtgeraakt of vergeten, klikt u op de link "Wachtwoord vergeten". Er wordt een bericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres, dat een link bevat om uw account te herstellen. Als u zich nog niet heeft geregistreerd bij de service, doe dit dan door op de link "Registreren" te klikken. U wordt gevraagd enkele gegevens in te voeren, waarna het account wordt geopend.

Stap 2

Klik in het bovenste deel van het venster, onder het kopje "geld", op de link "Betalen", die u doorverwijst naar het menu voor het selecteren van de gewenste sectie. Selecteer in het linkerdeel van het venster "Mobiele communicatie".

Stap 3

Voer in het geopende venster uw telefoonnummer in. U hoeft het cijfer "8" niet in te voeren, begin met het invullen van het tweede cijfer. Geef het bedrag aan dat u moet overboeken naar uw mobiele rekening.

Stap 4

Kies een portemonnee met voldoende saldo om uw saldo op te waarderen. Klik op de knop "Betalen" aan de linkerkant van het venster. Vervolgens wordt u gevraagd om de betaling te bevestigen. Als alles correct is, drukt u op de knop "Betalen".

Stap 5

Vervolgens wordt een betalingsbewijs weergegeven, waarin u wordt geïnformeerd dat het geld is overgemaakt naar uw mobiele telefoonrekening.

Aanbevolen: