Hoe Te Betalen Voor De Telefoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor De Telefoon?
Hoe Te Betalen Voor De Telefoon?

Video: Hoe Te Betalen Voor De Telefoon?

Video: Hoe Te Betalen Voor De Telefoon?
Video: Betalen met je smartphone 2024, Mei
Anonim

Als er een paar jaar geleden niet veel manieren waren om het telefoonsaldo aan te vullen, zijn er tegenwoordig genoeg voor elke abonnee om de meest optimale betaalmethode voor zichzelf te kiezen.

Hoe te betalen voor de telefoon?
Hoe te betalen voor de telefoon?

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, computer, internettoegang, bankkaart

instructies:

Stap 1

Aanvulling in de cellulaire salon. Om vandaag geld op uw telefoonrekening te storten, kunt u contact opnemen met elke mobiele telefoonwinkel. De kassier zal u helpen geld over te maken, hiervoor moet u hem het telefoonnummer vertellen en geld overmaken voor het bedrag waarmee u het saldo wilt opwaarderen. Geld wordt binnen 2-5 minuten bijgeschreven.

Stap 2

Opwaarderen via prepaidkaarten. Om uw saldo op te waarderen met uw kaart, moet u deze eerst kopen. Tegenwoordig worden in bijna elk winkelpaviljoen betaalkaarten van mobiele operators verkocht. U kunt de instructies voor het activeren van de gekochte kaart op de achterkant lezen. Geld wordt binnen 2-5 minuten bijgeschreven.

Stap 3

Aanvulling via terminals. Selecteer in het menu van de betaalautomaat de operator die je nodig hebt en voer het nummer in waarvan je het saldo wilt opwaarderen. Voer het opwaardeerbedrag in de rekeningvalidator in en bevestig de betaling. Geld wordt binnen 2-5 minuten bijgeschreven.

Stap 4

U kunt ook geld op uw rekening storten via ATM. Om aan de slag te gaan, steekt u uw bankkaart in het apparaat en gaat u vervolgens naar het menu "Betalen voor diensten". Selecteer de service en mobiele provider die je nodig hebt en maak vervolgens geld over. Geld wordt binnen 2-5 minuten bijgeschreven.

Stap 5

Als u gebruikmaakt van de diensten van betalingssystemen op internet, kunt u met hun hulp uw telefoonsaldo aanvullen. Om dit te doen, selecteert u in de persoonlijke account van het betalingssysteem uw operator, voert u vervolgens het nummer in waarnaar u geld wilt overmaken en bevestigt u de betaling voor het opgegeven bedrag. Geld wordt direct na betaling bijgeschreven.

Aanbevolen: