Hoe Te Betalen Voor Een Vaste Telefoon Via Internet

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Een Vaste Telefoon Via Internet
Hoe Te Betalen Voor Een Vaste Telefoon Via Internet

Video: Hoe Te Betalen Voor Een Vaste Telefoon Via Internet

Video: Hoe Te Betalen Voor Een Vaste Telefoon Via Internet
Video: Hoe werkt Online Telefonie 2024, Mei
Anonim

De mogelijkheid om vaste telefoonrekeningen op afstand te betalen en de reeks beschikbare methoden zijn afhankelijk van een specifieke regio. De meest gebruikelijke optie is om met creditcard te betalen via het formulier op de website van het telefoonbedrijf. Ook de mogelijkheid om gebruik te maken van internetbankieren behoort tot de mogelijkheden. Sommige providers accepteren ook betalingen via elektronische betalingssystemen.

Hoe te betalen voor een vaste telefoon via internet
Hoe te betalen voor een vaste telefoon via internet

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegang tot internet;
  • - bankpas;
  • - Internetbankieren (niet in alle gevallen);
  • - een portemonnee in een van de elektronische betaalsystemen (niet in alle gevallen);
  • - rekening voor lokale telefoondiensten.

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van uw lokale telefoonmaatschappij en open de factureringspagina, indien beschikbaar. Log in of voer gewoon het telefoonnummer in (afhankelijk van het bedrijf), voer in de speciale velden het kaartnummer, de naam van de houder en de vervaltijd in die op de voorkant van de kaart staat aangegeven, en de driecijferige code op de terug, geef dan het bevel om te betalen en ga zo nodig door een aanvullende identificatie.

Stap 2

Log in op internetbankieren, open het gedeelte over servicebetalingen en selecteer uw regionale operator uit de lijst, als die er is. Geef vervolgens het telefoonnummer of een andere identificatie en het betalingsbedrag aan in de daarvoor bestemde velden en geef het bevel om te betalen.

Stap 3

Log in op uw account in het elektronische betalingssysteem. Meestal gebruiken regionale telefoonoperators portefeuilles voor dergelijke doeleinden in de systemen WebMoney en Yandex Money. Selecteer in het gedeelte servicebetaling uw operator en betaal door de instructies van de systeeminterface te volgen.

Stap 4

Open internetbankieren voor een kredietinstelling die uw lokale telefoonaanbieder niet bij de begunstigden heeft. Selecteer de sectie voor overschrijvingen naar andere banken (of naar dezelfde bank als uw telefoonmaatschappij daar een rekening bij heeft) en maak een nieuwe betaling aan. Gebruik de aanwijzingen op de systeeminterface en de telefoonrekening om de gegevens van uw telefoonmaatschappij in te voeren en alle vereiste velden in te vullen. Nadat u uw betaling heeft voltooid, bewaart u indien mogelijk de sjabloon voor het betalen van uw telefoonrekeningen voor toekomstige tijden.

Aanbevolen: