Hoe Te Betalen Voor MGTS-telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor MGTS-telefoon
Hoe Te Betalen Voor MGTS-telefoon

Video: Hoe Te Betalen Voor MGTS-telefoon

Video: Hoe Te Betalen Voor MGTS-telefoon
Video: Betalen met je smartphone 2024, Mei
Anonim

MGTS is het staatstelefoonnetwerk van Moskou, d.w.z. stadstelefoonsysteem. U kunt op verschillende manieren betalen voor MGTS-services. Als u bijvoorbeeld niet op uw beurt wilt wachten bij het felbegeerde loket, gebruik dan een speciale service om via internet te betalen.

Hoe te betalen voor MGTS-telefoon
Hoe te betalen voor MGTS-telefoon

Noodzakelijk

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Gebruik het Wallet One-internetbetalingssysteem om te betalen voor uw MGTS-telefoon, die wijdverbreid is in Rusland, Oekraïne, Zuid-Afrika en de VS. Het zorgt ervoor dat het uitvoeren van financiële transacties tussen deelnemers in de "Online"-modus in de eerste plaats bedoeld is voor de bevolking, in de eerste plaats voor de mogelijkheid om voor diensten te betalen.

Stap 2

Om met het systeem aan de slag te gaan, gaat u naar de website https://www.w1.ru/map/connect/. Volg de link "Registratie" en log vervolgens in op het systeem. U kunt ook een speciale applicatie voor het werken met Wallet One op uw mobiele telefoon installeren of werken met de online versie van de site voor mobiele telefoons (m.wl.ru).

Stap 3

Start de Wallet One-applicatie op een handige manier om voor de MGTS-telefoon te betalen. Ga naar de groep "Hulpprogramma's" en selecteer de MGTS-provider, of specificeer MGTS / mgts in de zoekbalk, klik op "Zoeken". Vul alle velden op het formulier in met uw kassabon. Vermeld het tiencijferige telefoonnummer, het te crediteren bedrag en het appartementnummer. Het geld wordt de volgende werkdag na de betaling overgemaakt naar de rekening van de abonnee.

Stap 4

Gebruik uw bankkaart om MGTS-diensten te betalen, of maak een voorschot. Het systeem accepteert MasterCard Worldwide-kaarten voor betaling (inclusief Maestro / Cirrus). Volg de link https://payments.chronopay.ru/?product_id=005718-0001-0001&product_price=1.00 om te betalen. Commissie en andere aanvullende betalingen worden niet in rekening gebracht, het betaalde bedrag wordt binnen drie werkdagen volledig op uw rekening bijgeschreven.

Stap 5

U kunt dit verifiëren in uw persoonlijke account (https://lk.mgts.ru/). Houd er rekening mee dat per vergissing overgemaakt geld alleen wordt teruggestort op uw bankkaart.

Aanbevolen: