Hoe Te Betalen Voor Een Mobiele Telefoon Via Internet

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Een Mobiele Telefoon Via Internet
Hoe Te Betalen Voor Een Mobiele Telefoon Via Internet

Video: Hoe Te Betalen Voor Een Mobiele Telefoon Via Internet

Video: Hoe Te Betalen Voor Een Mobiele Telefoon Via Internet
Video: Betalen met je smartphone 2024, Mei
Anonim

U kunt op verschillende manieren betalen voor mobiele diensten, van het aanvullen van uw account via betaalterminals tot het storten van geld rechtstreeks bij de kantoren van mobiele operators. Maar als u geen extra tijd wilt verspillen, kunt u betalen voor communicatiediensten via internet.

Hoe te betalen voor een mobiele telefoon via internet
Hoe te betalen voor een mobiele telefoon via internet

Noodzakelijk

  • - Bankpas;
  • - toegang tot internet

instructies:

Stap 1

De specifieke mogelijkheid om je gsm-saldo via internet aan te vullen, hangt af van de diensten van welke gsm-operator je gebruikt en met welke betaalsystemen je werkt. U kunt op internet bijna altijd een mogelijkheid vinden om uw account aan te vullen, de enige vraag is of u hiervoor commissie in rekening wordt gebracht en zo ja, welke.

Stap 2

Als je gebruik maakt van de diensten van Megafon en je hebt een bankpas, dan kun je je rekening heel snel aanvullen zonder commissie. Om dit te doen, moet u naar de regionale Megafon-website gaan en u registreren in het Service-Guide-systeem. U kunt vanuit de centrale naar de regionale site gaan door uw regio bovenaan de pagina te selecteren.

Stap 3

Om u te registreren in het Service-Guide-systeem, stuurt u een gratis commando * 105 * 00 # vanaf uw telefoon, u ontvangt een wachtwoord om in te voeren. Gebruik uw telefoonnummer als uw login. Nadat u de "Servicegids" hebt ingevoerd, vindt u de service "Aanvullen van de rekening met een bankkaart". Vervolgens moet je je bankkaart aan een telefoonnummer koppelen, hiervoor volg je precies de aanbevelingen op de websitepagina.

Stap 4

Een klein bedrag binnen enkele roebels wordt tijdelijk van uw kaart afgeschreven. Als u de dienst "Mobiele Bank" heeft geactiveerd, ontvangt u een bijbehorend sms-bericht. Voer informatie over het gereserveerde bedrag in het veld op de pagina in, uw kaart wordt gekoppeld aan een telefoonnummer. Als Mobile Bank niet is aangesloten, kunt u bij een geldautomaat de details van het gereserveerde bedrag achterhalen.

Stap 5

Na het koppelen van de kaart krijg je een geheime code, die je bij alle betalingen invult. Het wordt nu heel eenvoudig om uw account aan te vullen - selecteer de optie "Vul uw eigen account aan", geef het vereiste bedrag op en voer vervolgens de geheime code in. Binnen enkele seconden ontvang je een sms ter bevestiging van je betaling. U kunt niet alleen uw account aanvullen, maar ook het account van elke andere abonnee van het Megafon-bedrijf.

Stap 6

Het saldo van telefoons van andere mobiele operators wordt op een vergelijkbare manier via internet aangevuld. U kunt uw MTS-account aanvullen zonder uw kaart te koppelen, maar u moet wel uw kaartgegevens en CVV-code invoeren. Er wordt geen commissie in rekening gebracht voor de betaling, elke Visa of MasterCard kan worden gebruikt. Nadat u naar de betalingspagina bent gegaan, moet u eerst uw regio selecteren.

Aanbevolen: