Waar Kan Ik Twitter Downloaden Voor Mijn Telefoon

Inhoudsopgave:

Waar Kan Ik Twitter Downloaden Voor Mijn Telefoon
Waar Kan Ik Twitter Downloaden Voor Mijn Telefoon

Video: Waar Kan Ik Twitter Downloaden Voor Mijn Telefoon

Video: Waar Kan Ik Twitter Downloaden Voor Mijn Telefoon
Video: How to download videos from twitter to your iPhone/android 2024, April
Anonim

Twitter is een microblogdienst die geliefd is bij miljoenen gebruikers over de hele wereld. Met behulp van Twitter kun je letterlijk onderweg je gedachten delen met vrienden, hiervoor is er een speciale versie van de dienst voor alle populaire mobiele platforms.

Twitter
Twitter

Voor iPhone

Twitter voor iPhone is opgenomen in de set standaard apps. Als u er een alternatief voor wilt vinden, zet u de telefoon aan, zoekt u het AppStore-pictogram en klikt u erop. Typ in de applicatie die wordt geopend het woord "twitter" in het zoekvak.

U krijgt een lijst met Twitter-clients te zien. Om de juiste keuze te maken, laat u zich leiden door de beoordeling en gebruikersrecensies van de applicatie. Nadat u de keuze hebt gemaakt, klikt u op het toepassingspictogram en klikt u op installeren. Voer in het pop-upvenster uw AppleID in.

Twitter is nu op je telefoon geïnstalleerd. Om te beginnen met het gebruik, zoekt u de toepassing voor springen op het bureaublad van de telefoon en door erop te klikken, start u de toepassing. Voer uw Twitter-gebruikersnaam en -wachtwoord in of maak een nieuw account aan.

Voor Android

Twitter voor Android-smartphones kan worden gedownload van PlayMarket. Zoek het PlayMarket-app-pictogram op je telefoon en start de app. Gebruik de zoekfunctie, selecteer uit de beschikbare lijst de meest geschikte Twitter-client voor u en klik op "Installeren". In een pop-upvenster toont PlayMarket u de machtigingen die vereist zijn voor de toepassing. Accepteer ze door op de knop "OK" te klikken. Druk na de installatie op de knop "Openen" of start de applicatie door op het pictogram te klikken.

Voor Windows Phone

Om Twitter te downloaden, ga je naar de MarketPlace-app op je Windows Phone. Voer in de zoekbalk het woord "twitter" in en druk op de installatietoets. Binnen een paar minuten is Twitter op je telefoon geïnstalleerd. U moet de autorisatie doorlopen en daarna kunt u de applicatie gaan gebruiken.

Voor alle telefoons

Als je telefoon geen van de populaire besturingssystemen ondersteunt, kun je altijd de mobiele versie van Twitter gebruiken, die qua functionaliteit praktisch niet onderdoet. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een browser op uw telefoon te openen en naar https://mobile.twitter.com/ of https://m.twitter.com/ te gaan

Belangrijk om te onthouden

Welke Twitter-applicatie je ook hebt geïnstalleerd, je hebt zeker een internetverbinding nodig.

Aanbevolen: