Hoe Kom Je Op Het Geheime Niveau In Limbo

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Op Het Geheime Niveau In Limbo
Hoe Kom Je Op Het Geheime Niveau In Limbo

Video: Hoe Kom Je Op Het Geheime Niveau In Limbo

Video: Hoe Kom Je Op Het Geheime Niveau In Limbo
Video: LIMBO - Secret Level (DING! achievement) 2024, Mei
Anonim

Limbo is een spel van logica en denken. Als je alle geheimen in dit spel alleen wilt vinden, zal je hoogstwaarschijnlijk niet slagen, of je zult veel tijd besteden, aangezien er hier nogal wat van deze geheimen zijn.

Hoe kom je op het geheime niveau in Limbo
Hoe kom je op het geheime niveau in Limbo

Op weg naar het geheime niveau

Om het geheime niveau in het computerspel Limbo te openen, moet je aan één voorwaarde voldoen: tien eieren verzamelen. Het is de moeite waard om te zeggen dat het soms moeilijk is om hun locatie te raden, en soms is het helemaal onmogelijk. In het geval dat je al deze eieren vindt, wordt er een geheim niveau geopend. Je moet naar deze plek gaan in de 26e etappe en daar de kerker in gaan.

Het allereerste ei is helemaal aan het begin van het spel. Nadat onze hoofdpersoon tot bezinning is gekomen, moet je strikt naar links rennen. Dan verschijnt er een ei, dat op de grond zal liggen. Zodra je het hebt gevonden, ontgrendel je de prestatie Wrong Direction (als je via Steam speelt).

Het vinden van het tweede ei kost wat moeite. Het staat in hoofdstuk 4. Volgens de plot klimt de hoofdpersoon in een boom, nadat je het verrotte deel ervan hebt laten vallen, hoef je niet achter haar aan te springen. Links van deze plek zal een touw klimmen waarop je het tweede ei kunt zien. De prestatie "We moeten streven naar het hoge" zal worden behaald.

Het volgende ei staat in hoofdstuk 20. Nadat het grootste deel van het niveau met water is overstroomd, moet je een stuk van de pijp waarmee je bent geklommen pakken en naar rechts slepen. Het moet zo worden gelaten dat ongeveer de helft van de pijp zich boven de klif bevindt. Daarna moet je op de pijp klimmen en naar links springen. Je haakt aan het verborgen touw en het volgende ei valt uit de pijp. Dit zal eindigen met de prestatie Vastgelopen.

In hoofdstuk 24, tegen de tijd dat je bij de liften komt, moet je ze gebruiken om de kist op te tillen. Om een nieuw ei te krijgen, moet je de doos uit deze lift trekken en naar beneden sturen. Dan moet je snel handelen. Je roept de lift en gebruikt de doos om op het liftmechanisme te springen. Zoals je het touw aan de linkerkant ziet, moet je er op springen en je aan vastgrijpen, waarna er een nieuw ei uit valt.

Het volgende ei staat in hoofdstuk 26. Je hoeft alleen maar de grot in te gaan (waarin een nieuw einde zal openen) en naar rechts te gaan. Terwijl je hoort dat je op het water loopt, moet je beginnen te springen en in dezelfde richting verder lopen. Er zal heel snel een ei verschijnen.

Bij de finish

In hoofdstuk 27, wanneer je de grote mechanismen bereikt, is er nog een ei. Om het te krijgen, hoeft u de mechanismen niet in te schakelen. Je hoeft alleen maar over het uitgeschakelde tandwiel te klimmen en je zult het ei zien.

In hoofdstuk 30, nadat je de worm op je hoofd hebt verwijderd, moet je een beetje teruggaan. Daar zie je een trap die naar boven leidt. Je moet snel werken, want de pers kan je verpletteren. Als alles goed gaat, ontvang je het felbegeerde 7e ei.

Het volgende ei staat in hoofdstuk 32. Nadat je ver genoeg bent gegaan en de wereld voor het eerst niet meer om je heen draait, zie je een doos. In het verhaal moet je het naar beneden gooien, maar om het ei te krijgen, hoef je dit helemaal niet te doen. We verplaatsen de doos dicht bij de muur met vonken en springen op de doos. Dan moet je naar links springen (er is een verborgen richel) en dan naar rechts springen.

Wanneer je in hoofdstuk 34 de liften bereikt, hoef je alleen maar de ketting af te gaan die onder de eerste van hen doorgaat. Helemaal onderaan dit gat zie je het voorlaatste ei.

Het laatste ei is op niveau 38. Je moet hier snel werken. We zetten de zwaartekracht aan en slepen de doos een beetje naar rechts (om niet te interfereren), waarna de tijd eindigt en de zwaartekracht weer wordt ingeschakeld. Je moet hem weer omschakelen en snel naar links rennen, waar een speciaal compartiment zal zijn. In de linkerbovenhoek van deze kamer ligt het laatste ei. Totdat de zwaartekracht weer aangaat, moet je aan de hendel trekken en valt het geliefde ei eruit.

Aanbevolen: