Hoe Bonussen Te Controleren Op De Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Bonussen Te Controleren Op De Beeline
Hoe Bonussen Te Controleren Op De Beeline

Video: Hoe Bonussen Te Controleren Op De Beeline

Video: Hoe Bonussen Te Controleren Op De Beeline
Video: БИЛАЙН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС,КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР И ДРУГИЕ ПОЛЕЗНЫЕ КОМАНДЫ 2024, Mei
Anonim

Beeline-abonnees kunnen alleen bonussen ontvangen voor het gebruik van de diensten van de operator. Om dit te doen, moet u deelnemen aan het "Payment Plus"-programma en bonussen ontvangen tot 10% van het bedrag van uw maandelijkse uitgaven voor mobiele communicatie.

Hoe bonussen te controleren op de Beeline
Hoe bonussen te controleren op de Beeline

Het is nodig

Telefoon verbonden met Beeline

instructies:

Stap 1

Om verbinding te maken met het programma, moet u 0555 bellen of het commando * 110 * 911 # kiezen. Deze dienst is gratis. Er zijn geen abonnementskosten. Als het totale bedrag van uw betalingen voor de maand uw uitgaven overschrijdt, is de bonus 10% van het bedrag aan uitgaven. Als de kosten meer zijn dan betalingen, zal de bonus 10% van het bedrag van de betalingen vertegenwoordigen.

Stap 2

Om het bonussaldo te controleren, kiest u * 106 #. Om de dienst te deactiveren, belt u * 110 * 910 #. Na een dergelijke weigering wordt de opbouw van bonussen aan het einde van de maand niet gedaan, worden de bonussen op nul gezet en kunnen ze niet worden geretourneerd. Wanneer u zich opnieuw registreert, begint de reeks bonussen opnieuw.

Stap 3

De bonus wordt één keer bijgeschreven aan het begin van elke maand (van de 3e tot de 10e dag). De abonnee ontvangt een bericht over het aanvullen van het bonussaldo. De berekening houdt geen rekening met kosten voor het gebruik van diensten in roaming, oproepen en sms-berichten naar korte betaalde nummers, uitgaande oproepen naar betaalde nummers van spraakopvragingsdiensten, betalingen voor de diensten "Mobile Commerce", "Trust Payment" en "Auto Payment ".

Aanbevolen: