Hoe De Afbeelding In De Ingebouwde Camera Te Spiegelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Afbeelding In De Ingebouwde Camera Te Spiegelen
Hoe De Afbeelding In De Ingebouwde Camera Te Spiegelen

Video: Hoe De Afbeelding In De Ingebouwde Camera Te Spiegelen

Video: Hoe De Afbeelding In De Ingebouwde Camera Te Spiegelen
Video: Het aanpassen van de Microscoop instructie video. 2024, April
Anonim

De meeste moderne laptopmodellen hebben een ingebouwde webcam waarmee u videogesprekken kunt voeren. In sommige gevallen kan het voor het gemak en om de beeldkwaliteit te verbeteren nodig zijn om het beeld in de ingebouwde camera om te draaien.

Hoe de afbeelding in de ingebouwde camera te spiegelen
Hoe de afbeelding in de ingebouwde camera te spiegelen

instructies:

Stap 1

Controleer of uw webcam wordt gedetecteerd door de computer. Installeer en voer hiervoor een van de video-oproepprogramma's, zoals Skype, uit. Ga naar opties en ga naar het menu beeldinstellingen. U ziet de naam van uw webcam en een venster waarin de afbeelding van het apparaat moet verschijnen. Als er geen beeld is, detecteert het systeem de ingebouwde webcam niet.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en selecteer Eigenschappen. Klik op de knop "Apparaatbeheer" en probeer de naam van de webcam of een onbekend apparaat met een uitroepteken te vinden. Selecteer het juiste item en installeer de stuurprogramma's voor de webcam in de automatische modus, of specificeer het pad ernaar op de cd-rom of een andere gegevensdrager. Houd er rekening mee dat u een speciaal programma nodig heeft om de afbeelding te manipuleren, dat meestal wordt meegeleverd in een speciaal installatiepakket. U kunt deze vinden op de website van de camerafabrikant of op een van de andere sites door op internet naar de apparaatnaam te zoeken. De webcamtoepassing verschijnt in de lijst met programma's in het menu Start.

Stap 3

Voer de software uit om de camera te configureren. Selecteer Video-opties of Afbeeldingseigenschappen. Zoek in het geopende venster een regel met een geschikte parameter, die, afhankelijk van het cameramodel en het programma, Image Mirror Flip, Rotate Image, Image Vertical Flip of "Flip Image" zal heten. Klik er meerdere keren op om het camerabeeld in de gewenste hoek te draaien. Sla de instellingen op, sluit het programma en start Skype of een andere applicatie die de webcam bedient. Controleer in de video-instellingen of de positie van het beeld op het scherm is gewijzigd.

Aanbevolen: