Hoe MMS Te Verbinden Op Een Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe MMS Te Verbinden Op Een Beeline
Hoe MMS Te Verbinden Op Een Beeline

Video: Hoe MMS Te Verbinden Op Een Beeline

Video: Hoe MMS Te Verbinden Op Een Beeline
Video: Настройка доступа в интернет (APN), MMS и режима модема на Билайн для IOS устройств 2024, Mei
Anonim

MMS-technologie (MMS - Multimedia Messaging Service) maakt het mogelijk om berichten met foto's, kleurenafbeeldingen, melodieën en muziekfragmenten te verzenden, maken en ontvangen. MMS-berichten kunnen worden verzonden naar mobiele telefoons die MMS ondersteunen en naar e-mail.

MMS verbinden op een Beeline
MMS verbinden op een Beeline

Het is nodig

Mobiele telefoon, telefoongebruikershandleiding, geactiveerde Beeline-simkaart

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig ondersteunen veel telefoons MMS, maar voordat u de service gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw telefoonmodel dit ondersteunt. De eenvoudigste manier is om eerst naar de instructies te kijken. Als de instructie heeft bevestigd dat de telefoon de MMS-service ondersteunt, gaat u verder met het activeren van de service.

Stap 2

In de meeste gevallen was de MMS-service al geactiveerd voordat je een simkaart kocht. inbegrepen in het "Pakket van drie diensten: mobiel internet, GPRS-WAP, MMS". Daarom hoeft u alleen de exacte MMS-instellingen op te geven, die u kunt bekijken via de link op de officiële Beeline-website.

Stap 3

Je had de service kunnen uitschakelen en nu moet je weer foto's of fotoreportages delen met vrienden. Verbind vervolgens MMS opnieuw met het commando * 110 * 181 # -call of door u te registreren op de website "Beeline Services". Nadat u verbinding hebt gemaakt met de dienst, moet u uw telefoon uit- en weer inschakelen voor een correcte registratie in het MMS-systeem.

Stap 4

De duur van de MMS-verbindingsprocedure kan ongeveer een uur zijn, afhankelijk van de werkbelasting van het systeem. Mogelijk moet u de telefoon gedurende deze tijd uit- en weer inschakelen.

Stap 5

Nu moet u ervoor zorgen dat de MMS-service is geactiveerd. Selecteer hiervoor het item "Berichten" in het telefoonmenu en vervolgens "MMS-berichten" - "nieuwe maken". De grootste MMS-berichtgrootte is 500 KB. U kunt altijd de prijzen en servicevoorwaarden vinden door te bellen naar de gratis klantenservice van Beeline 0611.

Aanbevolen: