Hoe Plasma Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Plasma Kiezen?
Hoe Plasma Kiezen?

Video: Hoe Plasma Kiezen?

Video: Hoe Plasma Kiezen?
Video: State of Survival - How to do intels FAST 2024, April
Anonim

Heb je besloten om een flatscreen-tv te kopen, maar weet je niet zeker welke van de vele opties je moet kiezen? In de loop der jaren sinds de eerste verschijning van plasma, is dit product vele malen verbeterd. Om ervoor te zorgen dat de door de verkoper aangeboden optie voor u ideaal is, moet u zich in detail vertrouwd maken met de technische kenmerken ervan.

Bepaal eerst of je een plasma-tv nodig hebt of dat een paneel beter geschikt is
Bepaal eerst of je een plasma-tv nodig hebt of dat een paneel beter geschikt is

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst of je een plasma-tv nodig hebt of dat een paneel beter geschikt is. Als je gewoon genoeg hebt van het oude scherm en iets groters en coolers wilt kopen, zou een tv de voorkeur hebben. Als je een echte thuisbioscoop wilt uitrusten, kun je beter een paneel kiezen. Het beschikt over een verscheidenheid aan poorten en connectoren, optionele accessoires en functionaliteit.

Stap 2

Schat de diagonaal van de voorgestelde optie. Plasma is onderverdeeld in drie categorieën: minder dan 40 inch, 41 tot 49 en meer dan 50 inch. Merk op dat voor 42 inch de normale kijkafstand 3 meter is, maar voor 50 al 4 meter. Als je dichterbij probeert te zitten, dan zijn de rimpelingen in de ogen gegarandeerd.

Stap 3

Let nu op contrast en helderheid. Hoe hoger deze indicatoren, hoe beter de kwaliteit van het gereproduceerde beeld. Plasmahelderheidswaarden variëren van 450-500 cd/m2 in goedkope modellen tot 1400-1500 cd/m2 in meer geavanceerde modellen.

Stap 4

Schermresolutie is gerelateerd aan het aantal pixels. Hoe hoger de waarde, hoe uniformer het beeld. Voor goedkope 42-inch modellen is de resolutie 852x480 pixels. Meer geavanceerde voorbeelden van dezelfde grootte hebben al een resolutie van 1024x768.

Stap 5

Let goed op de extra verschillen tussen de aangeboden opties. Het is erg belangrijk om een antistatische coating te hebben die beschermt tegen elektrostatische ladingen en dus tegen het aantrekken van stof. De antireflectiecoating kan niet over het hoofd worden gezien. Zijn aanwezigheid vermindert de reflectie van extern licht van het glazen oppervlak van de tv.

Tegenwoordig ontwikkelt de plasmaproductie zich snel, dus iedereen kan een model voor zichzelf vinden op basis van zijn middelen en behoeften. Door de aankoop van dit product serieus te benaderen en een weloverwogen keuze te maken, zult u veel plezier beleven aan uw aankoop.

Aanbevolen: