Hoe IPhone Te Ontgrendelen Unlock

Inhoudsopgave:

Hoe IPhone Te Ontgrendelen Unlock
Hoe IPhone Te Ontgrendelen Unlock

Video: Hoe IPhone Te Ontgrendelen Unlock

Video: Hoe IPhone Te Ontgrendelen Unlock
Video: The ONLY Way To Unlock Any iPhone From Any Carrier ● 2024, Mei
Anonim

Door iPhone 3G te ontgrendelen, kunt u er applicaties en games van derden op installeren en kunt u elke mobiele provider als uw serviceprovider kiezen. Om iPhone 3G te ontgrendelen, moet u het apparaat opnieuw flashen met een speciaal programma.

Hoe iPhone te ontgrendelen unlock
Hoe iPhone te ontgrendelen unlock

instructies:

Stap 1

Verbind de iPhone met de computer en start iTunes. Maak een back-up van de inhoud van je telefoon en schrijf op wat je wilt bewaren. Klik in het iTunes-venster op de knop Bijwerken en werk de firmware bij naar versie 2.2.

Stap 2

Download en installeer Quickpwn.

Sluit je telefoon aan op de USB van je computer en start Quickpwn. Selecteer in het programmavenster het type telefoon en de te installeren firmware (u kunt deze downloaden van internet). Installeer Cydia of Installer door de eenvoudige instructies te volgen tijdens de installatie.

Stap 3

Nadat u het Cydia- of Installer-programma op de geflitste iPhone hebt geïnstalleerd, voegt u de bijbehorende applicatiedatabase toe.

Stap 4

Gebruik Cydia of Installer om het programma yellowsn0w te installeren. Start het programma zodra de server dit toestaat. Koppel de telefoon los en verwijder de simkaart, plaats een andere simkaart, degene die u gaat gebruiken. Zet je telefoon aan. De naam van de betreffende operator zou op het scherm moeten verschijnen. Als dit niet gebeurt, herhaalt u het hele proces opnieuw.

Aanbevolen: