Hoe Het Programma Te Certificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Certificeren?
Hoe Het Programma Te Certificeren?

Video: Hoe Het Programma Te Certificeren?

Video: Hoe Het Programma Te Certificeren?
Video: Certify Overview - Using the Website 2024, Mei
Anonim

Bij het installeren van applicaties op smartphones van de nieuwste Symbian-generatie hebben apparaatgebruikers te maken met een certificeringsprobleem. Alle programma's die toegang vragen tot de FS van de smartphone en proberen zelfstandig verbinding te maken met internet, moeten toestemming krijgen. U kunt programma's ondertekenen met speciale hulpprogramma's voor een computer of smartphone, maar hiervoor moet u eerst uw eigen certificaat behalen.

Hoe het programma te certificeren?
Hoe het programma te certificeren?

Noodzakelijk

  • - een certificaat voor het ondertekenen van aanvragen;
  • - SisSigner voor computer of FreeSigner voor telefoon.

instructies:

Stap 1

Na het behalen van een persoonlijk certificaat kunt u op twee manieren inschrijven op applicaties. Als u uw programma's op een computer wilt certificeren, download dan het SisSigner-toepassingsarchief en pak het uit.

Stap 2

Voer het installatiebestand van het programma uit en volg de instructies van het installatieprogramma. Zodra de installatie is voltooid, kopieert u de cert-map van het archief naar de toepassingsmap.

Stap 3

Kopieer uw ontvangen certificaat en sleutel naar de SisSigner-directory. Voer het programmabestand uit en specificeer het pad naar uw sleutelsleutel, het cer-certificaat en het wachtwoord voor het sleutelbestand (de standaardwaarde is "12345678").

Stap 4

Geef vervolgens het pad naar het smartphone-app-bestand op. Klik op de knop "Ondertekenen" en wacht tot het einde van de procedure. U kunt een gecertificeerd programma op uw telefoon installeren.

Stap 5

Installeer het hulpprogramma FreeSigner om applicaties rechtstreeks vanaf uw telefoon te ondertekenen. Kopieer uw persoonlijke certificaat en sleutel naar het bestandssysteem van uw telefoon. Ga naar het menu "Functies" -> "Opties" en selecteer het item Cert ondertekenen, waar u de locatie van de bijbehorende bestanden selecteert. Voer niets in bij Sign key pass.

Stap 6

Ga naar het hoofdvenster van het programma en selecteer "Opties" -> "Taak toevoegen". Selecteer het applicatiebestand dat u wilt ondertekenen en ga naar Opties -> Toevoegen. Selecteer de actie Sis ondertekenen.

Stap 7

Klik op "Opties" -> "Start" en wacht tot het einde van de handtekening. De geselecteerde programma's kunnen als gecertificeerd worden beschouwd.

Aanbevolen: