Alle Voor- En Nadelen Van Redmi Note 9 Pro

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van Redmi Note 9 Pro
Alle Voor- En Nadelen Van Redmi Note 9 Pro

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Redmi Note 9 Pro

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Redmi Note 9 Pro
Video: Обзор Redmi Note 9 Pro — снова дёшево 2024, Mei
Anonim

Redmi Note 9 Pro is een smartphone van Xiaomi die hoge prestaties levert en tegelijkertijd voor een betaalbare prijs staat.

Alle voor- en nadelen van Redmi Note 9 Pro
Alle voor- en nadelen van Redmi Note 9 Pro

Ontwerp

Als je de voorkant van de smartphone vergelijkt met de vorige generaties Note 7 Pro en Note 8 Pro, dan is het verschil alleen te merken in de grootte van het scherm. Deze stijl is behouden gebleven en overgebracht naar nieuwe smartphones van Xiaomi. Er zijn belangrijke wijzigingen aangebracht aan het achterpaneel. Het is bedekt met glanzend Gorilla Glass 5, dat glinstert met kleuren en er gewoon geweldig uitziet.

Beeld
Beeld

Het probleem met de achterkant van de telefoon is dat deze constant vingerafdrukken, vlekken en vlekken bevat, dus het wordt aanbevolen om hem in een hoesje te gebruiken om hem niet constant af te vegen.

De afmetingen van het apparaat zijn 165, 8 × 76, 7 × 8, 8 mm, het gewicht is 209 gram, wat vrij klein is. De vingerafdrukscanner is verplaatst naar het zijpaneel en geïntegreerd in de aan/uit-toets. Op deze manier ontgrendelen gaat heel snel en zonder te bevriezen.

Beeld
Beeld

Hieronder zit een poort voor USB-C en een koptelefoonaansluiting (3,5 mm). Aan de linkerkant bevinden zich twee simkaartsleuven, waarvan er één kan worden vervangen door een geheugenkaart tot 512 GB groot. Het vreemdste is dat het mobiele apparaat geen NFC en 5G internetverbinding ondersteunt.

Beeld
Beeld

Camera

Op de achterkant van de Redmi Note 9 Pro zit een camera met vier lenzen die elk een rol spelen. De hoofdlens is een 48MP Samsung GM2. Er is ook een ultrabrede 8 MP-lens, een dieptesensor en een 2 MP macrosensor.

Beeld
Beeld

De module is ideaal voor het fotograferen in portretmodus of gewoon brede opnamen. De temperatuur van de kleuren blijft hier behouden, de schaduwen en de zachtheid van het beeld blijven behouden.

Beeld
Beeld

Maar als je rekening houdt met de nachtmodus, dan heeft deze veel problemen: slechte scherpstelling, vlekken en digitale artefacten wekken een negatieve indruk over deze modus en dwingen je af te zien van het gebruik ervan.

De frontcamera heeft goede eigenschappen en is in staat om niet alleen foto's te maken met een resolutie van 16 pixels bij goede verlichting, maar ook video's te maken in 4K-kwaliteit met 30 frames per seconde. Naast verschillende filters is er een 21:9 filmische crop-modus toegevoegd.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De Redmi Note 9 Pro wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 720G-processor in combinatie met een GPU Adreno 618. Het RAM-geheugen varieert van 4 GB tot 6 GB, afhankelijk van de configuratie. Het interne geheugen kan 64 GB of 128 GB zijn, uitbreidbaar via microSD.

De smartphone heeft een vrij ruime batterij - 5020 mAh. Dat is veel in vergelijking met de iPhone 11 Pro Max, die een batterij van 3.190 mAh heeft. Snellaadmodus is aanwezig. Bij actief gebruik is de batterijlading voldoende voor ongeveer de hele dag.

Aanbevolen: