Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van De Huawei P9 Smartphone:

Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van De Huawei P9 Smartphone:
Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van De Huawei P9 Smartphone:

Video: Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van De Huawei P9 Smartphone:

Video: Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van De Huawei P9 Smartphone:
Video: Huawei P9. Интересный ОБЗОР / от Арстайл / 2024, April
Anonim

Huawei is al sinds 1987 bekend bij de wereld. In dit jaar verscheen er een speler op de markt, die in de toekomst veel andere bedrijven zal omzeilen. Het bedrijf richtte zich op geavanceerde technologieën en investeerde het leeuwendeel van de winst in nieuwe ontwikkelingen. De nieuwe Huawei P9-smartphone vatte alle prestaties van het bedrijf samen in één lichaam en maakte indruk op zijn aanhangers met hoge kwaliteit, functionaliteit en uitstekende ergonomie.

Wat zijn de voor- en nadelen van de Huawei P9 smartphone
Wat zijn de voor- en nadelen van de Huawei P9 smartphone

Huawei P9 biedt de gebruiker het hele scala aan noodzakelijke functies en zelfs een beetje meer! De smartphone is voorzien van moderne elektronica en heeft een hoogwaardige montage. Het scherm van het toestel heeft een diagonaal van 5,2 inch. Het wordt beschermd tegen krassen door een nieuwe generatie Gorilla Glass met een speciale oleofobe coating waardoor je vinger goed kan glijden. Helaas kan niet gezegd worden dat vet geen vlekken achterlaat. Deze vlekken blijven, maar zijn gemakkelijk te wissen. Het scherm zelf is van hoge definitie en helderheid. Tegelijkertijd is de kleurweergave uitstekend.

Ook qua prestaties houdt de smartphone alle vlaggenschepen bij. Een krachtige processor met acht kernen met vier kernen op 2,5 GHz en vier kernen op 1,8 GHz. RAM-geheugen 3GB. Ingebouwd geheugen 32 GB. Het hoeft geen betoog dat het toestel in staat is om met de meest up-to-date applicaties en games te werken.

De smartphone draait op Android 6.0 met Huawei's eigen grafische interface. Alle moderne communicatiestandaarden zijn ook beschikbaar.

Wat betreft de batterij, dit is slechts 3000 mAh voor de batterij. Deze capaciteit is voldoende om de werking van de smartphone overdag te garanderen.

De camera verdient speciale aandacht. We kunnen gerust stellen dat de Huawei P9 een smartphone is met een uitstekende en krachtige camera. Bovendien heeft de telefoon twee camera's! Hierdoor is het niet alleen mogelijk om interessante stereofoto's te maken, maar ook om foto's met een grote scherptediepte te maken, hardware bokeh-effect te bereiken en uitstekende macrofotografie te maken. De telefoon schiet zowel overdag als 's nachts goed. De relatief kleine resolutie van 12 megapixels is ruim voldoende om goede foto's te maken.

De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 8 megapixels en stelt je in staat geweldige selfies te maken en te chatten in videochats.

Samenvattend zou ik willen opmerken dat de smartphone zeer behoorlijke kenmerken en behoorlijke kwaliteit heeft. Als de financiële situatie u toelaat om het te kopen, dan zal de aankoop zeker zijn vruchten afwerpen. Houd er rekening mee dat smartphones in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Naast de reguliere versie kun je de Plus en Lite modificaties aanschaffen.

Aanbevolen: