Simkaart Blokkeren: Hoe Kom Je Er Vanaf?

Inhoudsopgave:

Simkaart Blokkeren: Hoe Kom Je Er Vanaf?
Simkaart Blokkeren: Hoe Kom Je Er Vanaf?

Video: Simkaart Blokkeren: Hoe Kom Je Er Vanaf?

Video: Simkaart Blokkeren: Hoe Kom Je Er Vanaf?
Video: Десятизаходная резьба в два направления. 2024, Mei
Anonim

Als uw telefoonnummer is geblokkeerd en u uw contactgegevens niet gaat wijzigen, is er geen reden om boos te zijn. U kunt uw mobiel altijd "opknappen" en weer contact opnemen, u hoeft alleen niet op het weer aan zee te wachten, maar zelfstandig te handelen.

Simkaart blokkeren: hoe kom je er vanaf?
Simkaart blokkeren: hoe kom je er vanaf?

Het is nodig

  • ken uw mobiele telefoonnummer, het codewoord (indien nodig),
  • geld

instructies:

Stap 1

Zoek eerst de reden voor het blokkeren van het telefoonnummer. Als het op jou is geregistreerd en je hebt het niet specifiek "bevroren", dan kan dit alleen worden gedaan door een mobiele operator. Controleer uw saldo op uw mobiele apparaat. Hoogstwaarschijnlijk zal het negatief voor u zijn (er kunnen verschillende redenen zijn: u heeft de beloofde betaling of abonnementskosten niet op tijd gedaan, of u hebt uw krediet uitgegeven door het serviceproviderbedrijf opgebruikt, of u hebt een soort van betaalde service besteld, waarvan het geld van uw nummer is afgeschreven).

Stap 2

Als de operator u zelf heeft geblokkeerd, kunt u contact opnemen door het ontbrekende bedrag aan uw account toe te voegen. Dit kan via een betaalterminal, in de officiële salons of dealers van de exploitant, of door elektronische overschrijving via internet. Houd er bij het storten van geld op uw mobiele telefoon rekening mee dat het saldo na deze handeling positief moet worden. Dat wil zeggen, u moet ten minste het gespecificeerde bedrag aan schuld op de rekening storten.

In de regel wordt het mobiele telefoonnummer automatisch ingeschakeld met een minimaal positief saldo. Neem anders contact op met uw mobiele provider en vraag hem om uw simkaart te activeren.

Stap 3

Als uw simkaart niet bij u is geregistreerd en zelfs met een positief saldo, kan de oproep niet tot stand worden gebracht, dan heeft de eigenaar van het nummer deze geblokkeerd. In dit geval zal niets u helpen. Probeer een verzoek voor "uw" nummer achter te laten in een zakelijke mobiele communicatiesalon, en na enige tijd, wanneer het weer gratis wordt en in de database verschijnt, registreer het dan voor jezelf.

Stap 4

In het geval dat u zelf uw eigen nummer voor een bepaalde periode vrijwillig heeft "bevroren", wordt dit automatisch hersteld op het door u aangegeven tijdstip. Maar deze simkaart kan nog eerder worden geactiveerd, waarvoor u met de vertegenwoordigers van de operator moet praten en hen het codewoord (uw wachtwoord) moet vertellen.

Aanbevolen: