Hoe U Het Geheugen Op Uw Telefoon Kunt Uitbreiden

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Geheugen Op Uw Telefoon Kunt Uitbreiden
Hoe U Het Geheugen Op Uw Telefoon Kunt Uitbreiden

Video: Hoe U Het Geheugen Op Uw Telefoon Kunt Uitbreiden

Video: Hoe U Het Geheugen Op Uw Telefoon Kunt Uitbreiden
Video: Zo krijg je meer geheugen op je telefoon! 📱 2024, Mei
Anonim

Moderne telefoons hebben al lang de mogelijkheid om verschillende multimediafuncties te gebruiken. We kunnen nu al gemakkelijk foto's maken, films kijken, naar muziek luisteren en zelfs boeken lezen met onze mobiele telefoon. Het gebeurt zo dat we niet genoeg ruimte in het geheugen van de telefoon hebben om ten volle te genieten van wat we ernaar willen downloaden. In dit geval zijn er verschillende manieren om uw geheugen uit te breiden, waardoor er wat ruimte vrijkomt voor uw bestanden of meer geheugen wordt toegevoegd.

Hoe u het geheugen op uw telefoon kunt uitbreiden
Hoe u het geheugen op uw telefoon kunt uitbreiden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - usb-draad.

instructies:

Stap 1

Veel telefoons die het afspelen van media ondersteunen, hebben een geheugenkaartsleuf. Gebruik het - koop een geheugenkaart die geschikt is voor het model van deze telefoon, installeer deze in uw telefoon en geniet van de extra hoeveelheid geheugen, waar u, afhankelijk van de grootte van de kaart, muziek, clips en zelfs hele films kunt downloaden.

Stap 2

Verwijder vooraf ingestelde beltonen, games en afbeeldingen. Natuurlijk kun je hiermee het geheugen van de telefoon niet sterk uitbreiden, maar er komen zeker twee of drie megabyte vrij. Gebruik het telefoonmenu om foto's en melodieën te verwijderen die u niet nodig heeft.

Stap 3

Als u uw telefoon niet volledig kunt wissen en sommige bestanden zijn beveiligd tegen verwijdering, verwijder ze dan met uw computer. Sluit hiervoor uw telefoon aan op uw computer via een USB-kabel en gebruik synchronisatieprogramma's om alle onnodige bestanden te verwijderen. Zorg ervoor dat u de firmwarebestanden niet per ongeluk verwijdert - in dit geval moet u de telefoon opnieuw flashen.

Aanbevolen: