Hoe Koop Je Een E-book Uit De Hand?

Inhoudsopgave:

Hoe Koop Je Een E-book Uit De Hand?
Hoe Koop Je Een E-book Uit De Hand?

Video: Hoe Koop Je Een E-book Uit De Hand?

Video: Hoe Koop Je Een E-book Uit De Hand?
Video: E-books beheren met Calibre 2024, Mei
Anonim

Een e-book is een handig, maar vaak duur apparaat waarmee je boeken in elektronisch formaat kunt bewaren en op elke geschikte plek vanaf het scherm kunt lezen. Op sommige apparaten kunt u naar muziek luisteren en video's bekijken. Om geld te besparen, kunt u een e-book in de hand kopen, maar voordat u koopt, moet u op bepaalde details letten.

Hoe koop je een e-book uit de hand?
Hoe koop je een e-book uit de hand?

Apparaat zoeken

Zoek naar een e-book op populaire websites die dingen verkopen. Onder dergelijke bronnen kan men "Van hand tot hand" en AVITO noemen, die een groot aantal gebruikers hebben die dagelijks verschillende apparatuur ter veiling aanbieden. Ga naar de sectie elektronicaverkoop op de bron met behulp van de lijst met secties of de zoekbalk.

Bestudeer de aanbiedingen die op de site worden gepresenteerd. Onder de lijst met mogelijke opties ziet u zowel nieuwe producten die nog niet eens zijn gebruikt, als gebruikte producten. Bestudeer zorgvuldig elke gepresenteerde positie, overweeg in detail alle foto's.

Kies een paar van de apparaten die je het leukst vindt. Besteed bij het bestuderen van de voorgestelde opties speciale aandacht aan de aanwezigheid van slijtage op de behuizing, de aangegeven uitrusting van het apparaat (de aanwezigheid van verpakking en een oplader) en de opmerkingen van de eigenaar.

Sommige gebruikers verkopen mogelijk kapotte e-books die gerepareerd moeten worden. De prijzen voor dergelijke artikelen zijn veel lager.

Gesprek met de verkoper

Nadat u het gewenste apparaat heeft gekozen, neemt u contact op met de verkoper via het daarvoor bestemde formulier op de website, e-mail of door het opgegeven telefoonnummer te bellen. Bespreek de details van de bestelling, vraag om meer details over het e-book en de status ervan. Probeer te achterhalen onder welke omstandigheden de machine is gebruikt. Vraag naar de beschikbaarheid van de garantie. Als de voorwaarden van de verkoper je passen, maak dan een afspraak waar je het apparaat in detail kunt bestuderen.

Ophalen en kopen

Onderzoek het product zorgvuldig wanneer u de verkoper ontmoet. Als u een apparaat met een normaal beeldscherm koopt, controleer dan op krassen en slijtage, vallende vlekken en ernstige schade. Let op het scherm van het apparaat.

Lees recensies op internet voordat u koopt. Probeer erachter te komen welke storingen het meest voorkomen bij het apparaat om de zwakke punten van het apparaat te bepalen en hier op te letten bij het kopen.

Start de machine en vraag de eigenaar om een boek voor u te downloaden. Kijk naar de kwaliteit van het scherm. Als het scherm goed functioneert, worden alle letters duidelijk op het scherm weergegeven. De knoppen worden stevig ingedrukt en het display reageert snel.

Controleer de inhoud van de verpakking van het apparaat. Als alles bij u past, kunt u in overleg met de verkoper beginnen met het betalen van de aankoop. Bewaar na het afronden van de transactie de contacten van de verkoper, zodat u bij problemen contact met hem kunt opnemen voor overleg.

Aanbevolen: