Hoe Een Pincode In De Telefoon In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pincode In De Telefoon In Te Voeren
Hoe Een Pincode In De Telefoon In Te Voeren

Video: Hoe Een Pincode In De Telefoon In Te Voeren

Video: Hoe Een Pincode In De Telefoon In Te Voeren
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, April
Anonim

Alle moderne mobiele telefoons hebben een beveiligingsfunctie waarmee u het apparaat pas kunt gebruiken na het invoeren van de juiste pincode. Deze wordt bij de simkaart geleverd en kan door de gebruiker zelfstandig worden ingevoerd via de telefooninstellingen.

Hoe een pincode in de telefoon in te voeren
Hoe een pincode in de telefoon in te voeren

instructies:

Stap 1

Lees de instructies die bij de simkaart van uw mobiele provider zijn geleverd. Zoek de betekenis van de pincode en pukcode. De eerste wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het gebruik van SIM-kaartdiensten en de tweede wordt gebruikt in het geval dat de telefoon wordt geblokkeerd wanneer het eerste wachtwoord drie keer verkeerd wordt ingevoerd. Onthoud deze waarden of bewaar ze op een veilige plaats.

Stap 2

Plaats de simkaart in uw mobiele telefoon. Om dit te doen, moet u het achterpaneel openen, de batterij verwijderen en een speciale connector zoeken. Sommige recente telefoonmodellen maken het veel gemakkelijker om dit te doen door middel van speciale compartimenten.

Stap 3

Druk op de belknop op uw telefoon om deze in te schakelen. Na een tijdje verschijnt er een menu waarin je de activeringspincode moet invoeren, die op de verpakking van de simkaart stond. Voor MTS-abonnees is dit bijvoorbeeld gelijk aan 0000. Druk op de knop "Ok". Als je deze code drie keer achter elkaar verkeerd invoert, lijkt het alsof het apparaat is vergrendeld.

Stap 4

Om de mobiele telefoon te deblokkeren, moet u de PUK-code invoeren. In de regel worden 10 pogingen gedaan om het correct aan te geven. Als je ook deze keer een fout maakt, wordt de simkaart volledig geblokkeerd.

Stap 5

Wijzig de standaard pincode in de telefoon, die in eerste instantie voor alle abonnees hetzelfde is. Ga hiervoor naar het "Menu" van het mobiele apparaat en ga naar het gedeelte "Instellingen". Zoek een item met betrekking tot veiligheid. Hij roept misschien anders op voor verschillende modellen, maar de essentie zal hetzelfde zijn. Ga naar het item "PIN wijzigen". Eerst zal het systeem u vragen om uw huidige wachtwoord in te voeren, waarna u twee keer een nieuwe combinatie moet opgeven. Het moet voor u gemakkelijk te onthouden zijn.

Stap 6

Controleer of de ingevoerde pincode correct is. Schakel hiervoor de telefoon uit en weer in en voer vervolgens een nieuw wachtwoord in.

Aanbevolen: