Hoe Een Pincode Van Een Telefoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pincode Van Een Telefoon Te Verwijderen
Hoe Een Pincode Van Een Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Een Pincode Van Een Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Een Pincode Van Een Telefoon Te Verwijderen
Video: How to turn off PIN security on the Android lock screen 2024, April
Anonim

In de moderne realiteit zal het vermogen om mobiele telefoons correct te gebruiken u veel problemen en moeilijkheden besparen. Tegenwoordig zijn ze zo stevig verankerd in het dagelijks leven van gewone burgers dat het nu moeilijk is om iemand te vinden die nog nooit in zijn leven een mobiele telefoon heeft gebruikt.

Hoe een pincode van een telefoon te verwijderen
Hoe een pincode van een telefoon te verwijderen

instructies:

Stap 1

In dit opzicht loopt de binnenlandse markt over van producten van 's werelds toonaangevende fabrikanten, zodat iedereen de beste optie voor zichzelf kan kiezen. De pincode van de telefoon dient voornamelijk ter bescherming tegen onbevoegde toegang. Het is meestal vier of vijf cijfers lang om het gemakkelijk te onthouden.

Om de pincode van de telefoon te verwijderen, zet u deze aan, gaat u naar het hoofdmenu, selecteert u "Beveiliging", zoekt u daar het item "pincode uit" en klikt u erop.

Stap 2

Vervolgens zal de telefoon u vragen om de pincode in te voeren, waarna u op "Uitvoeren" moet klikken. Dat is alles. De procedure voor het verwijderen van een pincode is vrij eenvoudig, dus zelfs een beginnende gebruiker van een mobiele telefoon kan ermee omgaan. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het telefoonmodel en de fabrikant, de procedure voor het uitschakelen van de pincode enigszins kan afwijken van het bovenstaande. Het principe blijft echter hetzelfde: zoek gewoon het item "Beveiliging" of "Bescherming" in de instellingen van uw telefoon, waarin u de functie vindt om de pincode uit te schakelen.

Stap 3

Neem contact op met het servicecentrum van de mobiele operator of de fabrikant als u de taak niet alleen aankunt. Het vriendelijke personeel zal je zeker adviseren over dit probleem en je helpen het zo snel mogelijk op te lossen. Bij het invoeren van een pincode moet u uiterst voorzichtig en geconcentreerd zijn, aangezien een drievoudige fout het hele telefoonsysteem blokkeert, waarna u de PUK-code moet invoeren om alles weer te laten werken. U kunt de pincode en PUK-code bekijken op de verpakking van uw tariefpakket, dat u van de mobiele provider heeft gekregen.

Stap 4

Onthoud of schrijf uw pincode goed op. Bewaar het op een geheime plaats, weg van nieuwsgierige blikken. Omdat hij het is die de betrouwbare bescherming van uw mobiele telefoon is tegen onbevoegde toegang door indringers en fraudeurs. Nu is het populair geworden om af te zien van het gebruik van een pincode om het gemakkelijker te maken om de telefoon aan te zetten nadat de batterijen leeg zijn. Na de eliminatie is de telefoon nog gemakkelijker te beheren.

Aanbevolen: