Hoe ICQ Op De Telefoon Uit Te Voeren?

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Op De Telefoon Uit Te Voeren?
Hoe ICQ Op De Telefoon Uit Te Voeren?

Video: Hoe ICQ Op De Telefoon Uit Te Voeren?

Video: Hoe ICQ Op De Telefoon Uit Te Voeren?
Video: How To Use 2 ICQ app on your Android Mobile 2019 || ICQ app new Trick 2024, Mei
Anonim

ICQ (en onder de mensen gewoon ICQ) aan de telefoon is een integraal onderdeel van de software van elk mobiel apparaat. ICQ wordt gebruikt om snel berichten op het netwerk uit te wisselen. Het heeft een eenvoudige interface, vereist geen speciale hardware en is eenvoudig te installeren. Gratis ICQ op de telefoon kan eenvoudig worden gedownload van de officiële website van het ICQ-bedrijf of worden gedownload vanaf een pc.

Hoe ICQ op de telefoon uit te voeren?
Hoe ICQ op de telefoon uit te voeren?

instructies:

Stap 1

Dus de eerste stap om ICQ met uw telefoon te verbinden, is om verbinding te maken met GPRS-services. Controleer of deze dienst op uw telefoon is geactiveerd. Zo niet, bel dan de telefoniste en volg zijn instructies om verbinding te maken en GPRS te activeren.

Stap 2

Verder, om de service normaal te laten werken, configureert u deze in de telefoon zelf. Lees hiervoor aandachtig de instructies voor de telefoon om erachter te komen waar u de instellingen moet registreren. Neem bij problemen contact op met de operator en verduidelijk de instellingen voor uw telefoonmodel.

Stap 3

Download het clientprogramma: dit kan ICQ, Qip of Jimm zijn. Het hangt allemaal af van het telefoonmodel en de functionaliteit ervan, waardoor het gebruik van een bepaalde client mogelijk is. Gebruik de ingebouwde internetbrowser op uw telefoon om het programma te downloaden. Het is niet moeilijk om een bron te vinden om te downloaden - deze programma's zijn erg populair en, zoals eerder vermeld, worden gratis verspreid.

Stap 4

Klanten verschillen ook per telefoonmodel: ICQ op een Nokia-telefoon werkt bijvoorbeeld waarschijnlijk niet op een andere telefoon. Controleer bij het downloaden van de client of deze compatibel is met uw telefoonmodel. Er zijn ook universele programma's die door bijna alle telefoons worden ondersteund, maar het is beter om iets individuelers te kiezen.

Stap 5

Installeer ICQ op je telefoon. In de meeste gevallen start de installatie op de telefoon zodra het installatiebestand klaar is met downloaden. Als de installatie niet automatisch start, ga dan naar de map met de installatiebestanden en start deze handmatig. Volg de instructies van de applicatie, configureer alle parameters en installeer ICQ.

Stap 6

Nadat de installatie is voltooid, verschijnt het ICQ-pictogram in uw menu. Start de applicatie en voer uw persoonlijke ICQ-nummer en wachtwoord in dat u eerder heeft ontvangen. Als u deze actie niet altijd wilt herhalen, vink dan het selectievakje "wachtwoord opslaan" aan.

Kies een status om online te zijn, schrijf naar je vrienden over je humeur en je bent klaar: geniet van communicatie en nieuwe kennissen!

Aanbevolen: