Hoe De Firmware Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware Uit Te Voeren
Hoe De Firmware Uit Te Voeren

Video: Hoe De Firmware Uit Te Voeren

Video: Hoe De Firmware Uit Te Voeren
Video: HOW TO UPDATE THE CRONUSZEN FIRMWARE AND SOFTWARE ( EASY! ) 2024, Mei
Anonim

Firmware is een reeks programma's die zorgen voor de normale werking van de mobiele telefoon en de uitvoering van alle functies die deze moet uitvoeren - oproepen, berichten en multimediafuncties die worden beschreven in de technische documentatie. In het geval van een onjuiste werking van de firmware, is het niet moeilijk om deze te vervangen, het is voldoende om een reeks stappen te volgen.

Hoe de firmware uit te voeren
Hoe de firmware uit te voeren

instructies:

Stap 1

Om uw telefoon met een computer te synchroniseren, downloadt u de programma's die nodig zijn voor synchronisatie, evenals stuurprogramma's voor de computer van de officiële website van de fabrikant. Synchronisatie is nodig om ervoor te zorgen dat de computer uw telefoon herkent om te knipperen. Controleer je telefoonpakket op een datakabel. Als het ontbreekt, koop het dan bij een mobiele telefoonwinkel. Installeer de stuurprogramma's en software voor synchronisatie en sluit vervolgens de computer met een datakabel aan op de telefoon.

Stap 2

Kopieer alle persoonlijke gegevens van uw telefoon. Gebruik het synchronisatieprogramma om video's, foto's, evenals berichten en telefoonboek te kopiëren. Tijdens het knipperen gaan al deze gegevens verloren, maar in het geval van een back-up nadat de bewerking is voltooid, kunt u deze terug kopiëren.

Stap 3

Gebruik gespecialiseerde websites voor mobiele telefoons van uw model om software te vinden voor het bijwerken van de firmware, evenals instructies voor het uitvoeren van deze bewerking. Laad de batterij van de telefoon maximaal op en sluit deze vervolgens aan op uw computer. Een volledige lading is nodig om te voorkomen dat de telefoon wordt uitgeschakeld tijdens een mobiele software-update, die het apparaat zou kunnen beschadigen. Volg de instructies zorgvuldig en flash uw telefoon opnieuw. Tijdens het updaten van de firmware kan de telefoon in- en uitschakelen, het scherm kan flikkeren, schakel het niet uit totdat het bericht over het einde van de bewerking verschijnt.

Stap 4

Koppel uw telefoon los van uw computer en start deze opnieuw op. Test het op prestaties door functies te gebruiken zoals het afspelen van melodieën, maar ook om te bellen en sms'en. Nadat u ervoor heeft gezorgd dat de telefoon normaal functioneert, kopieert u de bestanden die zijn opgeslagen voordat ze van de computer naar de telefoon flitsten.

Aanbevolen: