Hoe Tv-geluid Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Tv-geluid Uit Te Voeren
Hoe Tv-geluid Uit Te Voeren

Video: Hoe Tv-geluid Uit Te Voeren

Video: Hoe Tv-geluid Uit Te Voeren
Video: Connect Computer to TV With HDMI With AUDIO/Sound 2024, Mei
Anonim

Tv-luidsprekers hebben de neiging om geluidsweergave van zeer lage kwaliteit te bieden, wat vooral vervelend kan zijn bij het kijken naar satellietzenders. Maar de standaardmogelijkheden voor het aansluiten van externe akoestiek in tv's worden zelden geïmplementeerd. Maar als je wilt, kun je altijd rondkomen met niet-standaard mogelijkheden.

Hoe tv-geluid uit te voeren
Hoe tv-geluid uit te voeren

instructies:

Stap 1

De meeste tv's, zelfs de oudste, hebben meestal een koptelefoonaansluiting, die de audio-uitvoer van de eigen luidsprekers van de tv blokkeert. Deze uitgang kan met elke connector worden uitgerust, maar in min of meer moderne modellen wordt meestal minijack gebruikt. Selecteer de gewenste adapter en verbind de koptelefoonuitgang van je tv met de ingang van je versterker of receiver.

Stap 2

Als er geen hoofdtelefoonuitgang wordt waargenomen op de tv, kunt u proberen het signaal rechtstreeks van de tv-luidsprekers te halen. Open de behuizing en vind de draden die naar de luidsprekers gaan. Specificeer hun polariteit en soldeer, nadat u ze eerder hebt losgekoppeld van de tv-luidsprekers, verlengsnoeren ermee, eindigend in de connector van uw versterker. De operatie is niet al te moeilijk of tijdrovend, maar vereist wel enige zorg.

Stap 3

Als de tv desondanks de mogelijkheid heeft om geluid uit te voeren naar externe apparaten (controleer in de handleiding), dan wordt alles veel eenvoudiger - sluit de tv gewoon aan op de versterker met behulp van audiokabels en geniet ervan.

Aanbevolen: