Games Van Internet Op Uw Telefoon Installeren

Inhoudsopgave:

Games Van Internet Op Uw Telefoon Installeren
Games Van Internet Op Uw Telefoon Installeren

Video: Games Van Internet Op Uw Telefoon Installeren

Video: Games Van Internet Op Uw Telefoon Installeren
Video: The REAL Sims 4 Android Game - How To Play The Sims 4 On Android or iOS - The Sims 4 Mobile App 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele technologieën ontwikkelen zich zeer snel, dus games voor mobiele telefoons zijn behoorlijk geavanceerd geworden. Veel mobiele gebruikers weten echter niet hoe ze games van internet moeten installeren. Het is de moeite waard om dit probleem te begrijpen.

Games van internet op uw telefoon installeren
Games van internet op uw telefoon installeren

Noodzakelijk

  • - Computer met internettoegang;
  • - mobiele telefoon;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Vind het spel dat je wilt voor je mobiele telefoon. U kunt uw apparaat of computer gebruiken om beschikbare games op internet te zoeken. Zorg ervoor dat de games compatibel zijn met het besturingssysteem van je telefoon.

Stap 2

Download het spel van de fabrikant. Het is vaak nodig om de applicatie voor de mobiele telefoon zelf aan te schaffen voordat u deze kunt downloaden. Er zijn echter sites die gratis games of demo's aanbieden. U kunt games zowel met uw computer als met de browser van uw mobiele telefoon downloaden.

Stap 3

Zorg ervoor dat je een onbeperkt data-abonnement hebt als je games rechtstreeks vanaf je mobiele telefoon downloadt, omdat het downloaden van data erg duur kan zijn. Nadat het downloaden is voltooid, detecteert het besturingssysteem van het mobiele apparaat nieuwe toepassingen en wordt u gevraagd deze te installeren. Ga akkoord met het voorgestelde menu en ga verder met de installatie.

Stap 4

Koop een datakabel voor je telefoon als je de game downloadt vanaf een computer. Als uw computer Bluetooth heeft, kan deze ook worden gebruikt voor snelle gegevensoverdracht. Nadat je het spel naar je computer hebt gedownload, sluit je gewoon de datakabel aan en zet je de software over naar je mobiele telefoon. Installeer het spel nadat het apparaat het heeft gedetecteerd.

Aanbevolen: