Games Installeren Op Een Nokia-telefoon

Inhoudsopgave:

Games Installeren Op Een Nokia-telefoon
Games Installeren Op Een Nokia-telefoon

Video: Games Installeren Op Een Nokia-telefoon

Video: Games Installeren Op Een Nokia-telefoon
Video: How to download games and apps in microsoft phones like nokia 215 2024, Mei
Anonim

Moderne telefoons zijn volwaardige multimedia-apparaten waarmee u video's kunt bekijken, naar muziek kunt luisteren en games kunt spelen. Om games op een Nokia-telefoon te installeren, hoeft u slechts een van de verschillende eenvoudige opties te gebruiken.

Games installeren op een Nokia-telefoon
Games installeren op een Nokia-telefoon

instructies:

Stap 1

Gebruik de hulp van je vrienden. Als uw telefoons tot dezelfde modellijn behoren, vraag ze dan om games naar uw telefoon over te zetten via een draadloze Bluetooth-verbinding of een infraroodpoort. Houd er rekening mee dat bij gebruik van de infraroodpoort de afstand tussen de telefoons gedurende de gehele zendtijd niet meer dan tien centimeter mag zijn.

Stap 2

Download games met de webbrowser van je telefoon. De beste optie zou zijn om eerst games te vinden die geschikt zijn voor uw telefoonmodel met behulp van een computer, en dan het adres van het bestand in de browser van de telefoon in te voeren en het bestand te downloaden. Dit bespaart u geld dat u had kunnen besteden aan het zoeken naar de app.

Stap 3

Als uw telefoon geheugenkaarten ondersteunt, gebruikt u een kaartlezer. Verwijder de geheugenkaart uit de telefoon, plaats deze in de kaartlezer. Wacht tot de verwisselbare schijf in het menu Deze computer verschijnt. Open deze schijf en kopieer de games die je op je telefoon wilt installeren ernaar. Plaats vervolgens de geheugenkaart terug in de telefoon.

Stap 4

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. De handigste manier is om een datakabel te gebruiken. Uw telefoon moet worden geleverd met een datakabel en een stuurprogrammaschijf. Als dit niet het geval is, download dan stuurprogramma's en software van de site www.nokia.com. U kunt de datakabel vinden bij een mobiele bouwmarkt. Zorg ervoor dat de componenten geschikt zijn voor uw model mobiele telefoon. Installeer stuurprogramma's en software op uw telefoon en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Kopieer met behulp van het programma de benodigde bestanden naar het telefoongeheugen en start het opnieuw op.

Aanbevolen: