Internet Voor Mobiel Instellen Op Beeline

Inhoudsopgave:

Internet Voor Mobiel Instellen Op Beeline
Internet Voor Mobiel Instellen Op Beeline

Video: Internet Voor Mobiel Instellen Op Beeline

Video: Internet Voor Mobiel Instellen Op Beeline
Video: Настройка интернета Билайн Казахстан 2024, Mei
Anonim

Het opzetten van internet van het bedrijf Beeline is universeel. De procedure voor het verbinden met internet op alle telefoons is ongeveer hetzelfde. Het bestaat uit het maken van een toegangspunt en het bewerken van de vereiste verbindingsparameters. Vaak kunnen de benodigde instellingen voor de verbinding ook automatisch worden geactiveerd.

Internet voor mobiel instellen op Beeline
Internet voor mobiel instellen op Beeline

instructies:

Stap 1

Installeer de simkaart "Beeline" in de juiste sleuf van uw mobiele apparaat en schakel het apparaat vervolgens in. Nadat de telefoon is gedownload, controleert u de internetfunctionaliteit. Vaak worden de Beeline-instellingen automatisch geactiveerd in de telefoonopties, omdat: de nieuwe simkaarten van de operator bevatten al de nodige gegevens om de internetverbinding te activeren. Moderne apparaten op Android-, iOS- en Windows Phone-platforms herkennen de instellingen en schakelen deze automatisch in op het apparaat.

Stap 2

Als u nog steeds geen internetverbinding heeft, moet u de vereiste instellingen handmatig activeren. Ga naar de apparaatinstellingen en vervolgens naar het gedeelte voor het wijzigen van de internetverbindingsopties, die "Toegangspunt", "Mobiele netwerken" of gewoon "Internet" kunnen worden genoemd.

Stap 3

Nadat u naar dit gedeelte bent gegaan, ziet u een lijst met beschikbare instellingen voor verbinding. Als er een Beeline-parameter in deze lijst staat, klikt u erop en selecteert u "Activeren". Start vervolgens het apparaat opnieuw op om de wijzigingen op te slaan en de nieuwe internetverbinding te activeren. Als alles correct is gedaan, kunt u online gaan met de browser die in uw telefoon is ingebouwd.

Stap 4

Als er geen Beeline-instelling is, maak dan een nieuw toegangspunt aan met behulp van de overeenkomstige functie van het contextmenu van uw apparaat (“Toegangspunt toevoegen”). U wordt gevraagd om verschillende parameters op te geven die nodig zijn voor een succesvolle verbinding. Voer de naam van Beeline in het veld "Toegangspuntnaam" in. Voer in het veld APN ("Access Point") de parameter internet.beeline.ru in. U kunt het veld Aanmelden ook instellen op beeline. Voer op dezelfde manier beeline in het veld Wachtwoord in.

Stap 5

Sla de aangebrachte wijzigingen op en start uw apparaat opnieuw op door de telefoon in volgorde uit en weer in te schakelen. Open een webbrowser op uw apparaat of een andere toepassing die alleen via een netwerk werkt. Als alle instellingen correct zijn opgegeven, wordt de vereiste webpagina geladen. Beeline-configuratie voor een mobiele telefoon is voltooid.

Aanbevolen: