Goedkoop Internet Instellen Op Beeline

Inhoudsopgave:

Goedkoop Internet Instellen Op Beeline
Goedkoop Internet Instellen Op Beeline

Video: Goedkoop Internet Instellen Op Beeline

Video: Goedkoop Internet Instellen Op Beeline
Video: Beeline настройка подключения . 2024, Mei
Anonim

Het bedrijf "Beeline" heeft speciale aanbiedingen voor klanten - zowel voor degenen die toegang hebben tot internet vanaf hun mobiele telefoon, als voor degenen die hun thuiscomputer gebruiken om op het World Wide Web te werken.

Goedkoop internet instellen op Beeline
Goedkoop internet instellen op Beeline

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - bankpas;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Abonneer u op de dienst "Onbeperkt internet" (voor mobiele telefoons). Dit vereist "GPRS-Internet" voor toegangspunten internet.beeline.ru en wap.beeline.ru. U kunt de instellingen gratis krijgen door 067410191 te bellen. Om verbinding te maken met internet en onbeperkt toegang te krijgen tot het World Wide Web, belt u 0674 17001, betaalt u het abonnementsgeld voor de verbinding (150 roebel) en betaalt u vervolgens 13 roebel per dag. Als het account niet voldoende saldo heeft om de service te activeren, kunt u zonder commissie betalen met een creditcard. Het nummer om "Onbeperkt internet" uit te schakelen is 0674 17000.

Stap 2

Abonneer u op de dienst "Zorgeloos Internet" (voor mobiele telefoons): met meer dan 5 MB aan dataverkeer krijgt u tot het einde van de dag onbeperkt toegang tot het World Wide Web. De kostprijs van 1 MB is aangegeven in het tariefplan. Om de service te activeren, kiest u 067407171 en om deze te deactiveren - 067407170. Opnieuw verbinden is slechts een maand na de deactivering mogelijk. Voor de tariefplannen "Click" en "Monster of Communication" is de verkeersdrempel 10 MB.

Stap 3

Neem deel aan de actie "Speciaal tarief voor internet thuis". Door geld te storten voor een onbeperkt tarief (650 roebel per maand), kunt u verbinding maken met het World Wide Web met een snelheid van 30 Mbit/s in plaats van de standaard 22 Mbit/s. Deze service is beschikbaar voor die Beeline-klanten die meer dan drie maanden geleden verbinding hebben gemaakt met deze operator en in drie maanden minstens honderd roebel hebben uitgegeven aan communicatie. Profiteer van de aanbieding door met uw mobiele telefoon naar 0760 te bellen en een verzoek voor een speciaal internettarief in te dienen bij de medewerker van het klantenservicecentrum. Ook kunt u meedoen met de actie met de hulp van medewerkers van Beeline verkoopkantoren. Aansluiting is gratis. Eén mobiel telefoonnummer veronderstelt één applicatie om verbinding te maken met internet thuis.

Aanbevolen: