Wat Is Een Föhn Met Een Diffuser?

Inhoudsopgave:

Wat Is Een Föhn Met Een Diffuser?
Wat Is Een Föhn Met Een Diffuser?

Video: Wat Is Een Föhn Met Een Diffuser?

Video: Wat Is Een Föhn Met Een Diffuser?
Video: How to Use a Diffuser 2024, September
Anonim

Bijna elke vertegenwoordiger van het schone geslacht gebruikt constant of af en toe zo'n handig apparaat als een haardroger. Een föhn met diffuser helpt je om in een mum van tijd een volumineus kapsel te creëren en krullende krullen te krijgen. Wat is het verschil tussen zo'n apparaat en andere soorten haardrogers?

Wat is een föhn met een diffuser?
Wat is een föhn met een diffuser?

De diffuser is een speciaal mondstuk voor een föhn met zogenaamde vingers en gaatjes. Het apparaat heeft een diameter van ongeveer 10-15 cm, het smalle uiteinde van de diffuser wordt op de föhn geplaatst. Vingers kunnen variëren in vorm en lengte.

Afspraak van een föhn met een diffuser

Net als andere haardrogers, is de diffuser-droger ontworpen om haar te drogen en styling te creëren. Maar met een speciaal mondstuk kun je vanwege de gaten veel sneller vocht uit de krullen verwijderen. Bovendien heeft de diffuser een minder nadelig effect op de haarstructuur. Met zo'n haardroger kun je in een paar minuten het perfecte kapsel krijgen vanwege de dekking van een groter gebied met een groot mondstuk.

Een diffuser-föhn is een geweldige manier om je hoofdhuid te masseren. Zachte "vingers" zullen de huid zachtjes masseren en zorgen voor een goede bloedcirculatie en ontspanning.

In het rooster zijn de gaten zijdelings geplaatst, waardoor er geen gerichte stroom warme lucht ontstaat. Daarom is het onwaarschijnlijk dat u zich verbrandt tijdens het stylen van krullen, u kunt vaker stylen.

Een föhn met een diffuser oververhit het haar niet, het apparaat is het meest geschikt voor eigenaren van natuurlijk gekrulde of gepermanente lokken. Het opzetstuk voorkomt dat krullen zich verspreiden en de "vingers" van de diffuser geven het haar een duizelingwekkend volume.

Haar stylen met een föhn met diffuser

Meisjes met steil haar kunnen ook een föhn met diffuser gebruiken. Om dit te doen, moet je je haar drogen, er een fixeermiddel op aanbrengen en individuele lokken benadrukken. Nadat de streng in flagella is gedraaid, is het noodzakelijk om ze te drogen met een föhn met een mondstuk. In dit geval moeten de krullen worden opgetild met een diffuser en moet het haar worden gedroogd door het apparaat loodrecht op de haargroei te houden. Als resultaat van eenvoudige manipulaties kunt u luxueuze golven of elastische krullen krijgen. Om natuurlijke krullen te krijgen, moet je oefenen.

Vaak vind je in winkels haardrogers met diffusers, voorzien van extra opties. Bijvoorbeeld bescherming tegen uitdrogen of met ionisatietechnologie. Bij het kiezen van een föhn is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht, te evalueren of het prettig is om het apparaat in de hand te houden.

Tegenwoordig worden haardrogers met diffusers geproduceerd door de meeste bedrijven die zich richten op de productie van technologie. Elk merk streeft ernaar om haar klanten een eigen oplossing te bieden voor een comfortabele haarstyling.

Voor lang haar is het model met de kam- en stijlfunctie optimaal. Voor kort haar is de juiste keuze een föhn met kleine vingers. Dik haar vereist een föhn met een glad mondstuk.

Aanbevolen: