Games Installeren Op Een Touchscreen-telefoon

Inhoudsopgave:

Games Installeren Op Een Touchscreen-telefoon
Games Installeren Op Een Touchscreen-telefoon

Video: Games Installeren Op Een Touchscreen-telefoon

Video: Games Installeren Op Een Touchscreen-telefoon
Video: How to download games on xbox from your phone. 2024, Mei
Anonim

De vraag "Hoe installeer ik games op een touchscreen-telefoon?" meestal verbaasd door mensen die dit apparaat onlangs hebben gekocht en nog niet alle functies hebben geleerd. Voor telefoons van verschillende merken kan de installatie van games verschillen in formaatondersteuning, anders is het algoritme vergelijkbaar.

Games installeren op een touchscreen-telefoon
Games installeren op een touchscreen-telefoon

Noodzakelijk

  • - touchscreen-telefoon;
  • - computer;
  • - geheugenkaart.

instructies:

Stap 1

Zet je telefoon aan. Selecteer in de map "Instellingen" "Opslag" en ontdek hoeveel vrije ruimte je hebt op je telefoon. Kijk in de telefooninstellingen welk spelformaat het apparaat ondersteunt.

Stap 2

Selecteer in het menu het internetpictogram en maak verbinding met het netwerk, zorg ervoor dat de verbinding tot stand is gebracht. Selecteer in de map Programma's een beschikbare standaardbrowser zoals Opera.

Stap 3

Als er geen applicatiemap is, gaat u naar het internetmenu. Zoek of typ in het item "Adresbalk" of "Bladwijzers" het adres van de site waarvan u de game wilt downloaden.

Stap 4

Selecteer op de site de categorie "Games downloaden" en focus op het ondersteunde formaat en de beschikbaarheid van vrije ruimte op de telefoon, selecteer de juiste game.

Stap 5

Installeer het spel met de.jar-extensie. Volg alle punten van de instructies die tijdens de installatie verschijnen. Als er een.jad-bestand is, installeer dan de game met deze extensie, zodat de applicatie niet wordt verwijderd na opnieuw opstarten.

Stap 6

Selecteer de map "Toepassingen" in de telefoon om het spel op te slaan, bevestig de installatie. Verbreek uw internetverbinding. Open de map waarin het bestand is opgeslagen en start het spel.

Stap 7

Als de installatie van het spel op de touchscreen-telefoon niet is gelukt vanwege een verbindingsonderbreking of als het spel in een ongeschikt formaat is geïnstalleerd, moet je het "Menu" afsluiten en opnieuw proberen te installeren.

Stap 8

Je kunt de game ook op een touchscreen-telefoon installeren door applicaties over te zetten via een Bluetooth-kanaal, een micro SD-kaart of een adapter die is aangesloten via een computer. Volg in dit geval alle stappen volgens de instructies die bij de installatie van games zijn geleverd.

Stap 9

Op sommige touchscreen-telefoons kun je het spel installeren zonder Java-ondersteuning. Om dit te doen, sla je het spel op in MRP-formaat op je computer. Verbind je telefoon met een geheugenkaart als opslagapparaat met je computer. Maak een map "Mythroad" aan als er niemand op de flashdrive staat. Kopieer alle bestanden voor dit spel en koppel je telefoon los van je computer.

Stap 10

Toets de code in (bijvoorbeeld * # 220807 #, codes voor dit soort downloads zijn te vinden op internet) en druk op de belknop op de telefoon. Er zou een lijst met games op het scherm moeten verschijnen en als deze er niet is, ondersteunt de telefoon het MRP-formaat niet.

Aanbevolen: