Hoe De Megafon-kaart Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Megafon-kaart Te Activeren
Hoe De Megafon-kaart Te Activeren

Video: Hoe De Megafon-kaart Te Activeren

Video: Hoe De Megafon-kaart Te Activeren
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, Mei
Anonim

Voordat u Megafon-diensten gaat gebruiken, moet u een nieuwe simkaart activeren. Dit betekent dat u akkoord gaat met alle voorwaarden van de gesloten overeenkomst.

Hoe de Megafon-kaart te activeren
Hoe de Megafon-kaart te activeren

instructies:

Stap 1

Koop een simkaart bij een van de verkooppunten van de mobiele operator "Megafon", vul zorgvuldig het voorgestelde contractformulier in, dat u in de doos vindt. Voer daarin het nummer van de gekochte simkaart, de naam van het geselecteerde tariefplan, uw naam, achternaam, patroniem en paspoortgegevens in. Vaak is een paspoort vereist, dus pak deze voordat je een simkaart gaat halen. De gesloten overeenkomst bestaat in twee exemplaren, waarvan er één wordt overhandigd aan de uitbater van het kantoor waar u de kaart hebt gekocht. Activering vindt automatisch plaats binnen 24 uur, in zeldzame gevallen iets meer.

Stap 2

Vanaf elk telefoongesprek het gratis referentienummer van Megafon 8-800-333-05-00, als de kaart plotseling niet binnen 24 uur na de aankoopdatum wordt geactiveerd. Leg het probleem uit aan de operator, vertel me waar, wanneer, waar en door wie het is gekocht.

Stap 3

Als u onmiddellijk een simkaart wilt activeren, ga dan naar het Megafon-kantoor en neem contact op met de dienstdoende medewerker met dit probleem. Dan duurt het proces slechts enkele minuten.

Stap 4

Om de simkaart zelf te activeren heb je een mobiele telefoon nodig met een andere kaart van Megafon. Kies * 121 * PUK * Nummer # en druk op de belknop. U vindt de PUK-code op het plastic samen met de SIM-kaart, en het "nummer" is het telefoonnummer zelf dat moet worden geactiveerd.

Stap 5

Ga online op elke beschikbare manier, typ in de adresbalk van elke browser https://sg.megafon.ru/, dit is de servicegids van Megafon. Login is uw telefoonnummer en wachtwoord is de PUK-code. Vul de benodigde gegevens in door een aanvraag in te dienen. Binnen enkele minuten ontvangt u een sms-bericht waarin staat dat uw kaart is geactiveerd. Dit zijn de stappen die u zullen helpen de nieuw aangeschafte simkaart snel te gebruiken en de diensten van de Megafon mobiele operator te gaan gebruiken.

Aanbevolen: