Hoe Gratis Sms Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Sms Uit Te Schakelen
Hoe Gratis Sms Uit Te Schakelen

Video: Hoe Gratis Sms Uit Te Schakelen

Video: Hoe Gratis Sms Uit Te Schakelen
Video: How To Enable Free SMS MI MESSAGES Feature..!!!(FOR ALL XIOAM 2024, April
Anonim

Gratis sms is een dienst waarbij het mogelijk is om bij activering een bepaald aantal sms'jes te versturen wanneer het maandelijkse abonnementsgeld wordt afgeschreven. Als u de dienst heeft geactiveerd, maar we hebben deze niet meer nodig, dan moet u deze deactiveren.

Hoe gratis sms uit te schakelen
Hoe gratis sms uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Als u een Megafon-abonnee bent, kunt u onbeperkt sms'en met het commando * 111 * 86 #, maar ook door een bericht te sturen naar 000105860. Als u verbonden bent met MTS, gebruik dan het korte commando * 111 * 2130 #. U kunt de verbinding met deze dienst ook verbreken door een bericht te sturen met de tekst 2130.000 naar nummer 111. Beeline-abonnees kunnen de dienst van onbeperkte berichten uitschakelen door te bellen naar 0674090130 of 067406060.

Stap 2

Bel het ondersteuningscentrum van uw provider. Voor MTS is dit nummer 8-800-250-0890, voor Beeline - 0611 en voor Megafon - 8 800 333-05-00. Zet je toetsenbord in de toetstoonmodus en volg alle instructies in het spraakmenu. Focus op het gedeelte met betrekking tot services, hun verbinding en ontkoppeling. Als je problemen hebt, gebruik dan de hulp van de operator door op 0 te drukken. Geef de volledige naam van de eigenaar van het nummer waarop je de service wilt uitschakelen, evenals alle andere gegevens waar de operator om zal vragen. Vraag daarna een lijst op met services die u hebt aangesloten en informeer degenen die u wilt uitschakelen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het tijdstip van de dag, de wachttijd voor de reactie van een operator kan variëren van een minuut tot een half uur.

Stap 3

Als de bovenstaande methoden niet bij u passen, neem dan contact op met het filiaal van de operator waarbij u bent aangesloten, bij u in de buurt. Ga hiervoor naar zijn officiële website. In de regel staat dit op de verpakking aangegeven op de simkaart die u bij het aansluiten krijgt. Gebruik anders een zoekmachine. Selecteer uw regio en ga vervolgens naar het gedeelte 'Contacten'. Zoek het adres van het dichtstbijzijnde filiaal en bezoek het, neem uw simkaart en paspoort mee. Vraag uw adviseur om de onbeperkte berichtenservice te deactiveren.

Aanbevolen: