Een Fax Op De Telefoon Ontvangen

Inhoudsopgave:

Een Fax Op De Telefoon Ontvangen
Een Fax Op De Telefoon Ontvangen

Video: Een Fax Op De Telefoon Ontvangen

Video: Een Fax Op De Telefoon Ontvangen
Video: Brother FAX575 Receiving a Fax Demonstration 2024, Mei
Anonim

U kunt berichten die u per fax worden toegestuurd ontvangen met een mobiele telefoon, maar er moet rekening worden gehouden met bepaalde voorwaarden. Probeer waar mogelijk speciale apparatuur te gebruiken om faxen te ontvangen.

Een fax op de telefoon ontvangen
Een fax op de telefoon ontvangen

Noodzakelijk

  • - een programma voor het ontvangen van een fax in de telefoon;
  • - een mobiel apparaat met een modem.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je een mobiele telefoon hebt met een ingebouwde modem. Zo niet, controleer dan de connectiviteit van een extern modem. U kunt de kenmerken van uw mobiele apparaat met betrekking tot deze parameter vinden in de gebruikershandleiding die bij de aankoop wordt geleverd, evenals op de officiële website van de fabrikant in de modelbeschrijving.

Stap 2

Zorg ervoor dat de functie voor het ontvangen van faxen is ingeschakeld. Bel hiervoor de technische ondersteuningsdienst van de telecomoperator die u gebruikt en vraag de medewerker om deze dienst voor u aan te sluiten, nadat hij eerder over deze mogelijkheid heeft vernomen. In Rusland zijn er nogal wat operators die deze service ondersteunen, in feite bieden ze alleen de mogelijkheid om faxen te verzenden. De service om ze te ontvangen is voornamelijk beschikbaar voor abonnees van het MTS-bedrijf, maar alles kan afhangen van de regio van uw locatie.

Stap 3

Installeer faxsoftware op uw mobiele apparaat, zoals WinFax of wat u het handigst vindt. Configureer voor gebruik uw telefoon vooraf door de vereiste contactgegevens en andere parameters in te voeren.

Stap 4

Download geen software voor uw telefoon van onbekende sites, probeer ook gedownloade installatieprogramma's op virussen te controleren als u geen belangrijke informatie wilt verliezen of de werking van uw mobiele apparaat wilt schaden.

Stap 5

Als u satellietcommunicatietechnologie gebruikt, vraag dan bij uw provider na of u de faxontvangst- en transmissieservice via uw mobiele telefoon kunt aansluiten, aangezien deze in de meeste gevallen beschikbaar is voor hun abonnees. Hier moet u ook software installeren, die soms wordt meegeleverd door de exploitant.

Aanbevolen: