Hoe De Authenticiteit Van Nokia Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Authenticiteit Van Nokia Te Bepalen
Hoe De Authenticiteit Van Nokia Te Bepalen

Video: Hoe De Authenticiteit Van Nokia Te Bepalen

Video: Hoe De Authenticiteit Van Nokia Te Bepalen
Video: How to check nokia original and fake 2024, Mei
Anonim

Authenticiteit is een indicator van kwaliteit, vooral als het om telefoons gaat. Nokia's producten worden vaak nagemaakt vanwege de hoge populariteit van het bedrijf. Het kopen van een nep is een verspilling van tijd en geld. Het is veel beter om een bekende echte telefoon te kopen die lang meegaat en stabiel functioneert.

Hoe de authenticiteit van Nokia te bepalen
Hoe de authenticiteit van Nokia te bepalen

instructies:

Stap 1

Voer in de kiesmodus op de telefoon de toetsencombinatie * # 06 # in. Het nummer dat op het display verschijnt moet overeenkomen met de IMEI, die staat aangegeven op de sticker onder de batterij van het toestel.

Stap 2

Let op de garantie. Mobiele telefoons van Nokia die in gespecialiseerde winkels of bij geautoriseerde dealers zijn gekocht, hebben een speciale sticker voor garantieservice op het deksel of op de zijkant van de doos. Dezelfde stickers zitten op de oplader, geheugenkaart, batterij of USB-kabel.

Stap 3

Let op de aanwezigheid van een speciale kwaliteitslabelsticker, die zich op de achterkant van het telefoonhoesje bevindt. Er moet een RosTest-sticker onder de batterij zitten, die aangeeft dat aan de communicatienormen wordt voldaan.

Stap 4

Zorg ervoor dat het hologram op de batterij van het apparaat echt is. Het weerspiegelt het Nokia-logo met twee handen op de ene hoek en originele verbeteringen aan de andere. Wanneer u uw telefoon in verschillende richtingen kantelt, zou u respectievelijk 1 tot 4 punten van het hologram moeten zien.

Stap 5

Lees meer over de prijs van dit apparaat. Als de telefoon erg goedkoop is (de helft of een derde goedkoper), dan is het zeker een nep.

Stap 6

Lees voordat u koopt op de officiële Nokia-website de technische gegevens van het apparaat dat u koopt en vergelijk het met het apparaat dat u hebt gekocht. In de regel wegen vervalsingen veel lichter dan het origineel.

Stap 7

Op de "grijze" telefoons staan onofficiële modelaanduidingen. Piraten kunnen gemakkelijk een bepaalde lijn voor namaak kiezen en beginnen met het produceren van "onofficiële" modellen, die de echte fabrikant niet heeft (het Nokia N74-model wordt bijvoorbeeld 100% nep, aangezien de Finse fabrikant zo'n apparaat zeker niet heeft).

Stap 8

Bestudeer de specificaties van het apparaat. Nepmodellen hebben soms extra features zoals de mogelijkheid om tv te kijken of de aanwezigheid van slots voor meerdere simkaarten. De kwaliteit van het display speelt een bijzondere rol, die bij namaakmodellen veel te wensen overlaat.

Aanbevolen: