De Authenticiteit Van Een Nokia-telefoon Controleren

Inhoudsopgave:

De Authenticiteit Van Een Nokia-telefoon Controleren
De Authenticiteit Van Een Nokia-telefoon Controleren

Video: De Authenticiteit Van Een Nokia-telefoon Controleren

Video: De Authenticiteit Van Een Nokia-telefoon Controleren
Video: How to check nokia original and fake 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons van het bedrijf "Nokia" worden, net als andere telefoons van bekende merken, vaak nagemaakt. Er zijn echter verschillende eenvoudige manieren om erachter te komen of uw telefoon echt is of niet.

De authenticiteit van een Nokia-telefoon controleren
De authenticiteit van een Nokia-telefoon controleren

instructies:

Stap 1

Gebruik internet om een gedetailleerde beschrijving van uw telefoonmodel te vinden. De beste optie zou zijn om te zoeken naar een recensie met foto's en video's, zodat je het apparaat tot in de kleinste details kunt bekijken vanuit het oogpunt van een mogelijke nep. Er mogen in principe geen verschillen zijn - de schermresolutie, menu-items, kleur en vorm van de behuizing, camera en alle andere functies moeten zowel technisch als visueel hetzelfde zijn.

Stap 2

Achter de achterkant van de telefoon, onder de batterij, moet een RosTest-sticker zitten, evenals een sticker van naleving van communicatienormen. Als ze afwezig zijn, is dit een voldoende basis om te vermoeden dat uw telefoon illegaal in het grondgebied van Rusland is geïmporteerd of nep is.

Stap 3

Zet je telefoon uit en verwijder de achtercover ervan. Het IMEI-nummer van de telefoon bevindt zich onder de batterijen. Herschrijf het, plaats de batterij terug op zijn plaats en sluit het deksel. Zet de telefoon aan en voer de combinatie * # 06 # in op het toetsenbord. Vergelijk de weergegeven getallen met de getallen die je hebt opgeschreven. Als ze overeenkomen, is je telefoon origineel, anders is het nep.

Stap 4

Ga naar de website www.nokia.com. Zoek uw Nokia Care-contactpersoon en neem contact met hen op om uw IMEI-nummer te controleren. U kunt ze bellen met de opgegeven contacten of, wat betrouwbaarder is, een e-mail schrijven. Houd er rekening mee dat het IMEI-nummer zich achter de batterij bevindt.

Aanbevolen: