De Fabrikant Van Uw Nokia-telefoon Vinden

Inhoudsopgave:

De Fabrikant Van Uw Nokia-telefoon Vinden
De Fabrikant Van Uw Nokia-telefoon Vinden

Video: De Fabrikant Van Uw Nokia-telefoon Vinden

Video: De Fabrikant Van Uw Nokia-telefoon Vinden
Video: Кошмарная новая Nokia 2.4 (2020 год) - это жёстко / Арстайл / 2024, April
Anonim

Ondanks dat er mogelijk één telefoonfabrikant is, kan het land van montage verschillen. Dit komt doordat de vestigingen van de bedrijven zich in verschillende delen van de wereld bevinden.

De fabrikant van uw Nokia-telefoon vinden
De fabrikant van uw Nokia-telefoon vinden

Noodzakelijk

jouw telefoon nummer

instructies:

Stap 1

Schakel je mobiele Nokia-apparaat uit, verwijder de batterij uit het batterijvak en bekijk de informatie op de servicestickers naast de simkaart van je telefoon. Zoek informatie over het land van herkomst.

Stap 2

Zet de telefoon aan en voer in de standby-modus een combinatie in om het imei-nummer te krijgen. Dit is een speciale identificatie die uit vijftien numerieke tekens bestaat. Het is origineel voor elk mobiel apparaat en bevat bepaalde informatie over de fabrikant.

Stap 3

Kijk naar het zevende en achtste getal, als de waarde 02 is, betekent dit de productie van het land Emiraten. Deze telefoon is mogelijk van slechte kwaliteit. De nummers 08 en 80 geven aan dat de fabrikant een fabriek in Duitsland is, de telefoon kan van zeer goede kwaliteit zijn. Als voor deze nummers de waarde 01 of 10 is, dan is de fabrikant Finland. De best mogelijke waarde is 00. Dit betekent dat de telefoon in de originele Nokia-fabriek is gemaakt. Telefoons die in Azerbeidzjan zijn gemaakt, kunnen daarentegen van zeer slechte kwaliteit blijken te zijn en zullen significant zijn voor 7 en 8 nummers 13.

Stap 4

Controleer bij het kopen van een telefoon altijd het ID-nummer als u op zoek bent naar een telefoon met een lange levensduur. Koop geen mobiele apparaten die zijn gemaakt in Azerbeidzjan en de Emiraten, omdat ze heel vaak worden geretourneerd vanwege een huwelijk. Vaak gaan ze zelfs voor het einde van de garantieperiode kapot, wat wijst op de slechte kwaliteit van de apparaten.

Stap 5

Geef de voorkeur aan Finse en Duitse assemblages, en het beste van alles, originele fabrieksexemplaren, als je die vindt, zijn ze echter vrij zeldzaam, zoals Finse. Controleer ook de consistentie van de informatie op de inzet en op de speciale sticker bij aankoop van de telefoon.

Aanbevolen: