Een Fabrikant Vinden?

Inhoudsopgave:

Een Fabrikant Vinden?
Een Fabrikant Vinden?

Video: Een Fabrikant Vinden?

Video: Een Fabrikant Vinden?
Video: Hoe vind je leveranciers en producten voor je webshop? | Eigen webshop starten & webshop groei 2024, April
Anonim

Het vinden van de juiste fabrikant is altijd een moeilijk proces. Zoals u weet, zijn er een groot aantal verschillende fabrieken en fabrieken over de hele wereld. Hoe vindt u een leverancier die u het gewenste product tegen een betaalbare prijs kan leveren?

Een fabrikant vinden?
Een fabrikant vinden?

instructies:

Stap 1

Bepaal welk product je wilt bestellen. Gebruik hiervoor een van de zoeksystemen voor goederen per fabrikant op internet (leveranciers van Chinese producten zijn bijvoorbeeld te vinden op Alibaba, Global Sources, Baidu, EC21, Made-in-China). Om gemakkelijk informatie in deze gratis catalogi te vinden, moet u goed Engels kennen.

Stap 2

Formuleer duidelijke eisen aan het product en ga op basis daarvan op zoek naar een geschikte leverancier en vergelijk deze met uw wensen. Zorg ervoor dat de fabrikant die u hebt gekozen een bedrijf is dat in staat is om elk probleem op te lossen, inclusief vooruitbetaling van het bestelde product en de levering ervan. Daarom is het beter om eerst het maximale over de fabrikant te weten te komen en pas daarna een overeenkomst met hem te sluiten.

Stap 3

Neem contact op met de fabrikant en bestel een catalogus met productadvertenties en beschrijvingen, stel telefonisch alle basisvragen waarin u geïnteresseerd bent. Zoek uit wat de leverancier is: een handelsbedrijf of een fabriek, wat zijn productiecapaciteiten zijn, in welke profielen het bedrijf opereert, welke hoeveelheid goederen het produceert, met wie het samenwerkt, of het goederen levert aan Rusland.

Stap 4

Verduidelijk hoe de fabrikant met klanten werkt, wat het bedrijfsgebied is en hoeveel werknemers bij de productie betrokken zijn. Vraag voorbeelden aan van de belangrijkste documenten van deze fabrikant, inclusief kentekenbewijs, handelsvergunning en andere. Deze belangrijke punten zullen u helpen beter te begrijpen met wie u in de toekomst zult samenwerken en zullen kunnen vergelijken welke fabrikant het beste voor u is. En betaal nooit een voorschot voor een artikel zonder het voorgestelde productmonster te bekijken.

Stap 5

Vraag advies aan uw kennissen die ervaring hebben met het kiezen en kopen van dergelijke apparatuur. Laat hen u helpen bij het onderhandelen met grote fabrikanten en het regelen van benodigdheden.

Aanbevolen: