Een Oude Samsung Verkopen Aan Een Fabrikant

Een Oude Samsung Verkopen Aan Een Fabrikant
Een Oude Samsung Verkopen Aan Een Fabrikant

Video: Een Oude Samsung Verkopen Aan Een Fabrikant

Video: Een Oude Samsung Verkopen Aan Een Fabrikant
Video: 3 Things to do before selling your phone | Removing Locks and Factory Reset on Android 2024, April
Anonim

Begin augustus bood de wereldberoemde elektronicafabrikant Samsung zijn klanten met smartphones van een bepaalde serie aan om hun mobiele telefoons voor een bepaald bedrag in te wisselen.

Een oude Samsung verkopen aan een fabrikant?
Een oude Samsung verkopen aan een fabrikant?

De mensheid ontwikkelt zich gestaag en elke dag is er meer en meer nieuwe elektronica, die is ontworpen om de verouderde te vervangen. Sommige fabrikanten ontmoeten hun klanten halverwege en bieden hen aan om oude apparatuur uit te kopen. Dit is wat het bekende bedrijf Samsung deed. Zuid-Koreaanse fabrikanten van handsets hebben iedereen die momenteel een Galaxy S II-, Galaxy Note- of Galaxy S III-telefoon bezit, aangeboden om een soortgelijke deal te sluiten.

De officiële website van het Zuid-Koreaanse bedrijf bevat gedetailleerde regels voor de "Samsung Upgrade"-campagne, evenals de betaling van compensatie aan klanten. Dus als uw smartphone schade heeft aan de behuizing, of de zogenaamde "firmware" erop is geïnstalleerd, wordt het bedrag van uw vergoeding aanzienlijk verlaagd. Het internetportaal van het bedrijf heeft een speciale rekenmachine waarmee de gebruiker de geschatte prijs van een smartphone kan berekenen waarvoor de fabrikant klaar is om deze te kopen. Samsung-managers begonnen hun voorstel via sociale netwerken te verspreiden. Met behulp van Facebook kan de eigenaar van een smartphone bijvoorbeeld van overal ter wereld informatie ontvangen die voor hem interessant is.

Aan de actie doet ook de iPhone 4S mee, waarvan het geheugen zo'n 64 gigabyte bedraagt. Met de normale staat van dit model kan de eigenaar er ongeveer $ 300 van Samsung voor krijgen. Tegelijkertijd biedt het iPhone-productiebedrijf, Apple, aan om ongeveer $ 900 te betalen voor een nieuw exemplaar van dit apparaat.

Om dit te controleren, moet de smartphone worden aangeboden aan een Samsung-servicecentrum. Als het met succes wordt voltooid, kan de klant van het bedrijf een vergoeding ontvangen voor het bedrag dat door zijn vertegenwoordigers is overeengekomen. Helaas hebben Zuid-Koreaanse elektronicafabrikanten in Rusland besloten deze actie voorlopig niet uit te voeren, dus alleen Amerikaanse burgers kunnen op dit moment geld krijgen voor een oude telefoon. Samsung-vertegenwoordigers sluiten echter de mogelijkheid niet uit om de geografie van dit uitwisselingsprogramma uit te breiden.

Aanbevolen: