Hoe Een Fabrikant Te Kiezen In 2017?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Fabrikant Te Kiezen In 2017?
Hoe Een Fabrikant Te Kiezen In 2017?

Video: Hoe Een Fabrikant Te Kiezen In 2017?

Video: Hoe Een Fabrikant Te Kiezen In 2017?
Video: KINO KIKA BOBI WINE AKOZE KANO MUSEVENI ATOMEDE 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van een fabrikant van elektronische apparaten is altijd een lastige zaak. Zoals u weet, zijn er een groot aantal fabrieken en fabrieken in de wereld. Hoe kiest u een leverancier die u het product kan leveren dat u nodig heeft tegen een betaalbare prijs?

Hoe een fabrikant te kiezen?
Hoe een fabrikant te kiezen?

Het is nodig

  • - Computer met internettoegang;
  • - analyse van fabrikanten;
  • - Product catalogus.

instructies:

Stap 1

Bepaal welk specifiek product je wilt bestellen. Om dit te doen, kunt u een van de zoeksystemen voor fabrikanten van goederen op internet gebruiken (Chinese leveranciers zijn bijvoorbeeld te vinden op Baidu, Global Sources, Made-in-China, EC21, Alibaba). Om informatie over deze gratis catalogi te zoeken, is kennis van het Engels vereist.

Stap 2

Formuleer duidelijke eisen aan het product en ga op basis daarvan op zoek naar een geschikte leverancier en vergelijk deze met uw wensen. Zorg ervoor dat de fabrikant die u kiest de werkelijke stand van zaken in het bedrijf vertegenwoordigt en in staat is om de nodige problemen vooraf op te lossen, inclusief vooruitbetaling van de goederen. Daarom is het beter om eerst zoveel mogelijk over de leverancier te weten te komen voordat u een overeenkomst met hem aangaat.

Stap 3

Bestel bij de fabrikant een catalogus met productreclame en de beschrijving ervan, stel alle basisvragen hierover telefonisch. Zoek uit of de fabrikant een handelsonderneming of een fabriek is, wat zijn productiecapaciteit is, met welk profiel het bedrijf werkt, hoeveel goederen het produceert, met wie het samenwerkt en of het aan Rusland levert.

Stap 4

Vraag hoe de fabrikant met klanten omgaat. Wat is de productiecapaciteit van de onderneming en het aantal werknemers erop. Vraag kopieën aan van de belangrijkste documenten van de fabrikant, inclusief kentekenbewijs, handelsvergunning en andere. Deze belangrijke punten helpen u beter te begrijpen met wie u samenwerkt en te vergelijken welke leverancier het beste bij u past. En bestel nooit een product of doe een vooruitbetaling zonder het productmonster te hebben gelezen.

Stap 5

Raadpleeg uw vrienden die ervaring hebben met het kiezen van dergelijke apparatuur. Laat ze je helpen bij het onderhandelen met grote fabrikanten en het regelen van benodigdheden.

Aanbevolen: