Hoe Het Zoeken Naar MTS . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Zoeken Naar MTS . Uit Te Schakelen
Hoe Het Zoeken Naar MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Zoeken Naar MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Zoeken Naar MTS . Uit Te Schakelen
Video: Hoe werkt de CPU deel 1 2024, Mei
Anonim

"Zoeken" is opgenomen in het pakket van aanvullende diensten die door MTS aan abonnees worden geleverd. Vaak is deze functie standaard inbegrepen in een van de tarieven. Om te hoge betalingen te voorkomen, kunt u dit uitschakelen.

Hoe het zoeken naar MTS. uit te schakelen
Hoe het zoeken naar MTS. uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Kies * 111 * 12 # op uw mobiele telefoon en klik op de belknop. Er verschijnt een menu met alle momenteel verbonden diensten, waaronder "Zoeken". Schakel deze functie uit door de instructies op het scherm te volgen. Na een tijdje ontvang je twee sms-berichten: met een melding dat de operator de aanvraag heeft geaccepteerd en met een melding dat de verbinding met succes is verbroken.

Stap 2

Schakel de zoekservice uit via de "Internet-assistent" op de link https://ihelper.mts.ru/selfcare/ op de officiële website van het MTS-bedrijf. U heeft een wachtwoord nodig om in te loggen, als u dit nog niet eerder heeft gedaan. Om dit te doen, belt u * 111 * 25 # op uw mobiele telefoon en volgt u de instructies van het systeem. Na een tijdje ontvangt u een bericht met het wachtwoord.

Stap 3

Log in op de "Internet-assistent" door uw telefoonnummer en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in te voeren. Open het tabblad met de lijst met verbonden services, zoek ertussen "Zoeken" en deactiveer het. U kunt dit menu in de toekomst gebruiken om de functie weer in te schakelen en om andere diensten van deze mobiele provider te beheren.

Stap 4

Bel het MTS-contactcentrum als er geen internetverbinding is. Kies op uw mobiele telefoon het verkorte nummer 0890. Als u wilt bellen vanaf een vaste telefoon of als u nummers van andere mobiele operators gebruikt, kiest u 8 800 333 08 90. Nadat u een verbinding met de operator tot stand hebt gebracht, moet u aangeven dat u de zoekservice wilt uitschakelen, de reden van weigering uitleggen en uw paspoortgegevens noemen. De operator zal de service handmatig verbreken.

Aanbevolen: