Hoe Thema's Voor "ares" Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Thema's Voor "ares" Te Maken
Hoe Thema's Voor "ares" Te Maken

Video: Hoe Thema's Voor "ares" Te Maken

Video: Hoe Thema's Voor
Video: ARES GUIDE: THE HIGHEST DAMAGE SUPPORT IN SMITE! 2024, Mei
Anonim

Als het over mobiele telefoons gaat, betekent het woord 'thema' het algemene grafische ontwerp van de software-interface van de telefoon - de kleur van menu-items, lettergrootte, afbeelding op de schakelaar en soortgelijke ontwerpelementen. Voor Sony Ericsson-telefoons is er een Themes Creator-programma, waarmee je je eigen thema's kunt maken.

Thema's maken voor
Thema's maken voor

instructies:

Stap 1

Vind Themes Creator-software en download deze naar uw harde schijf. Je kunt het programma vinden op de website softodrom.ru of soft.ru. Installeer het programma en voer het uit met behulp van de snelkoppeling. Probeer de software op een aparte lokale schijf te installeren, liefst samen met het besturingssysteem, zodat bij problemen alles in één keer hersteld kan worden.

Stap 2

Het hoofdvenster van het programma verschilt niet van vergelijkbare editors. Aan de linkerkant zijn er beheertools en aan de rechterkant - het uiterlijk van het gemaakte thema. De interface van deze software is in het Engels ontworpen, maar zal het werk niet hinderen, omdat alle commando's de eerste keer worden onthouden.

Stap 3

Selecteer uw mobiele telefoonmodel. Dit is nodig zodat het programma voor aanpassing alleen die interface-elementen weergeeft die inherent zijn aan uw telefoon. Wat heeft het voor zin om een thema voor een mobiele telefoon te maken als het niet op je apparaat past?

Stap 4

Aan de linkerkant van het programmavenster worden alle hoofdinterfacemodi weergegeven in de vorm van tabbladen. Pas het uiterlijk van de stand-bymodus aan op het tabblad Standby. U kunt elke kleur van de bureaubladachtergrond instellen of een afbeelding instellen. Het programma toont het volume van het onderwerp dat wordt aangemaakt onder in het programmavenster.

Stap 5

Stel alle benodigde waarden in voor alle grafische modi van de interface van uw telefoon. Voeg een melodie toe aan het thema op het tabblad Geluiden. Vul de gegevensvelden in van de auteur van het gemaakte onderwerp - voer uw naam en mailbox in als u van plan bent het onderwerp "vrij te laten zweven".

Stap 6

Download het thema naar uw telefoon als een normaal bestand door uw mobiele telefoon op uw computer aan te sluiten of door het themabestand naar uw geheugenkaart te uploaden. Ga naar de ontwerpinstellingen van de telefoon en installeer het gemaakte thema. In de regel werken sommige gemaakte thema's mogelijk niet. Probeer het thema in het programma te veranderen door de achtergrondafbeelding te vervangen.

Aanbevolen: